[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
呢條女d行為真係好撚肉酸
依家人地講真相出黎 就出post扮可憐
39你食屎啦 抽Sulli水, 知唔知人地係經驗左啲咩呀,成個成長到後期抑鬱係發生左咩事。佢為左活出真我,犧牲付出左啲咩,你依啲毫無立場,淨係諗 搵錢 賣廣告 做形象既人 行開啦。

你到依家都淨係睇到 個人利益呀, 淨係諗 飯轉黑啲批評 搞到依家 唔知cap唔cap到下本書水。

食屎啦你 唔好借Sulli 講自己,要講用自己把口 呀 仆街 自私撚

好撚嬲呀
佢個story 係咪同自己講架?
係囉 一陣你搞到你d ex呀 前同事自殺點算?
同班盲粉係到圍爐笑鳩人 你個D 就唔係酸言酸語?
做得衰野多要還架
好心啦,佢居然攞自己同Sulli比,佢依家係咪又食人血饅頭呀。Sulli面對嘅同三鳩完全喺兩回事。

三鳩係扮哂手足出嚟搶光環、扮哂唔識自己家姐Emily Fung嚟推介佢化妝、抄文扮寫作、叫人自焚又唔道歉、疑似整容但又唔扮天生麗質、疑似買猫又扮領養... 三鳩係因為虛偽而被人屌,Sulli係做自己但嗰社會風氣太保守而受批評,完全兩件事三鳩唔好喺自己臉上貼金啦
馮葆琪我屌你老母臭閪啦
當初唔係好撚威上網公審你舊同事闊條面咩?
同讀者講嘢就串柒柒
家陣唔撚駛還呀?做移咗民撚貓廢中做得你咁開心
前幾日俾呢單嘢我老細睇
佢男人一個睇完都話 :呢條女又樣衰把口仲咁撚臭 抵佢俾人屌啦怪得邊個
屌條 仆街39 根本唔撚知 Sulli俾人惡評啲咩 出黎 係到扮感同身受。 39你好睇下新聞先
我身邊有好多朋友depression 有suicidal thoughts
佢地唔會咁樣publicly post online 搏人pm佢地求關心
最多只會warn啲close fd
因為佢地只會覺得全世界依家先關心佢地好煩

再講 三家姐性格咁要面 咁強勢
有咩唔鍾意嘅就block人
佢咁樣同佢一直做嘅嘢係有出入

作為一個睇住好多朋友因為depression而好痛苦 亦都一路陪住佢地嘅人
睇到喱個story我係好嬲 三家姐連depression都要消費埋!

同埋佢根本無反省過點解會比人狙擊
自己一路以黎做啲咩衰嘢先加加埋埋一次過比人踢爆
1. F.5 grad 扮 HKU grad
2. recommend 家姐MUA Emily Fung 扮 唔識
3. 賣廣告搞簽書會返香港 扮 因為支持返送中返香港
4. 明知自己係黑警家屬 身分敏感 扮 黃底 做樹洞聽發夢心事
5. 整容 扮 天生麗質 叫人love yourself
6. 一結婚就冠夫姓 改名換姓 扮 仲用緊香港個名
7. 買名種貓 扮 領養
8. 無表過態 連口號都唔叫 扮 黃底 叫人加油 Po文宣又秒del
等等...

仲有 喺page到 4年黎公審過:
1. 身邊嘅朋友(如 wtsapp group兩分鐘唔覆就屌人)
2. 前同事(如 闊條面)
3. 前度ssss
4. 程仔朋友(如 WHO Internship嘅同事「海綿寶寶」同「派大星」)
5. 陌生人ssss(如 瑞典香港人同LKF架妹)
喱啲人比你喺網上公審就唔會唔開心嘅?
至少好肯定闊條面喺公司實比人笑到面黃

依家三家姐比人踢爆所有大話就扮depression 扮可憐
想guilt trip所有講真話嘅人 好可恥
同林鄭下下扮喊 logic一撚樣
仲有位叫「容嬤嬤」嘅人
發現呀三鳩蛆未出樣前永遠最中意醜化自己身邊d女性
講得好,此回覆一定要耐唔耐就re-post
食屎啦你 39 十月先開始俾人 理性批評 全部係有根有據架

Sulli十五歲出道呀廿一歲開始離團決定唔想隱瞞大眾自己個性你拎自己同人比?

你番去研究下 人地發生左咩事先 我勸你收手 唔好得罪 韓圈飯

你依個呃飯食既西以
偽黃仲賤撚過藍絲 幾時收皮呢條大話精
屌 仲打埋呢啲濕鳩caption 係人都知唔係三鳩姐整啦你咁撚死蠢 仲要遲咁多日講
屌你老母三閪姐 當初你開撚曬公審你舊同事你有冇諗過佢感受 你冇資格同雪莉相比 滿口大話又自私小氣嘅偽黃 你做撚曬啲錯事又唔認錯 除咗冇打人之外你同死黑警都差唔多。咪繼續block鳩人囉 睇唔到反對聲音就以為冇?自己幫自己social media 裝防火牆阿?
嘩 喱個耐到唔記得咗
容嬤嬤當時就算幾煩幾chur
都只係想同佢做個朋友啫
始終瑞典無咩華人 喺嗰邊又只係得個老公同bb女
三家姐又block人又盛 又上網連寫三篇文公審人cls
重點係 當時三家姐都係扮有depression
點解我咁肯定係扮?因為佢話佢個depression係會攻擊其他人

https://www.facebook.com/sis3ter/photos/a.1532277323652979/1549807878566590
雖然患者係會自殘 但depression係同暴力傾向無關

加埋佢喱單扮嘢前科
極懷疑佢又係消費depression
絲打你有4個post要追啦
其實佢係邊個
本來依排三鳩都只係mon吓post,block啲異見人士、出兩張膠相,都算好撚平靜,佢嘅性格咁要面(但又無料),俾人質疑又反駁唔到(三鳩一定唔係清者自清,佢從來無清過),到星期六夜晚終於忍唔住又要出吓ig story抽Sulli水,食人血饅頭

夠膽出story 但唔夠膽出post,係咪怕block唔切批評你嘅comments 呀?
仆你個街,真係睇到就燥咁你個時話人闊條麵同差唔多開哂人全名個時又有無諗到你都係度欺凌緊人,人地又有幾傷心幾慘呀?大佬你quit jor 份工姐,人地仲要係個行生存架屌你
仲有,唔該搞清楚,依度屌鳩你嘅每一個人,包括同塔姐篤你灰嘅中同、舊同事都唔係酸你,全部都只睇唔過眼你嘅行為,對你嘅指控都完全係基於事實。而一個post 可以令到咁多舊同學同事空群而出衝出黎指證你,你係咪都要反省下自己30歲人點撚解可以有咁多人唔妥你到陳年往事都拎返出黎篤鳩你?
最後,大家屌你嘅最終目的都只有五個:
1) 澄清你同Emily Fung 關係同解釋點解當時無清楚寫明同佢關係
2) 唔好撚再用咩柒年少無知黎逃避你開人全名嘅網路欺凌行為,正正式式同當事人道歉
3)正式同比你叫自焚嘅同路人公開道歉
4)唔撚好同copy & paste 呃稿費同污染香港文化界
5) 既然你咁祟尚天然美,作為一個KOL 請你清楚交代你到底有無整容,唔好欺騙讀者

係架喇,做得KOL 行為就唔單只係為自己負責,你對你讀者都係有份責任,特別係你依種target 10幾歲到20出頭女仔嘅人,佢地價值觀思想最容易受人影響,所以我唔該你唔撚好再教壞佢地,最好用今次show 比佢地睇作為一個對自己所作所為負責,有錯就敢認嘅成年人應該係點!
呢條女由反送中前我已經唔like佢
佢開頭係好低調會遮樣
慢慢開始露少少 啲人又讚佢幾靚,慢慢就直情唔遮
佢露左樣開始每個post都係炫耀文,
曬佢個外國男朋友曬佢屋企曬佢生活
成撚日話自己好愛香港,屌未又係得個講字
次撚次靜係對住電視影張遊行相就叫關心香港
你真係冇撚資格話愛香港囉
好撚嬲呀,mental health issue唔係攞嚟抽水用架
仲有位叫「容嬤嬤」嘅人
發現呀三鳩蛆未出樣前永遠最中意醜化自己身邊d女性
嘩 喱個耐到唔記得咗
容嬤嬤當時就算幾煩幾chur
都只係想同佢做個朋友啫
始終瑞典無咩華人 喺嗰邊又只係得個老公同bb女
三家姐又block人又盛 又上網連寫三篇文公審人cls
重點係 當時三家姐都係扮有depression
點解我咁肯定係扮?因為佢話佢個depression係會攻擊其他人
[img]https://na.cx/i/2XW2A2g.png[img]
https://www.facebook.com/sis3ter/photos/a.1532277323652979/1549807878566590
雖然患者係會自殘 但depression係同暴力傾向無關
[img]https://na.cx/i/JXv62HK.png[img]

加埋佢喱單扮嘢前科
極懷疑佢又係消費depression

[/quote]
喱到講得唔清楚
當時容嬤嬤太煩 三家姐一直block哂佢social media
之後有次飲醉酒 為咗容嬤嬤唔好再煩佢
三家姐就message同容嬤嬤9up話佢有抑鬱 會攻擊人
容嬤嬤好驚就block咗佢 三家姐亦達到目的
想睇詳情嘅 可以睇以下公審容嬤嬤嘅4篇文
https://www.facebook.com/sis3ter/photos/a.1532277323652979/1547602512120460/
https://www.facebook.com/sis3ter/photos/a.1532277323652979/1548530968694281/
https://www.facebook.com/sis3ter/photos/a.1532277323652979/1548861601994551/
https://www.facebook.com/sis3ter/photos/a.1532277323652979/1549807878566590/
100毛旗下作家 專出19港女文
屌佢收嗲啦
佢呢啲自私又自我中心以為所有人都會妒忌自己嘅西女人點會抑鬱自殺呀
佢笑鳩人係闊條麵叫人自焚嗰陣有無諗過人感受呀
佢愈講得多只會令人愈憎佢
個page明明sell瑞典 結果就淨係講是非同曬命
自己明明話愛香港 結果就原來返黎只係簽書同賣廣告
條三奸蛆好唔尊重 Sulli
已逝者都要比作抽水
有咩資格同人比
三奸蛆係自己由一開始
自己決定用扮嘢呃人去上位做 KOL
完全出於自願嘅機心計算
係你自己用真性情、正義、愛港
嚟搲 follower 同讀者
點知讀者挖晒你啲過去事實
從而對你質疑你嘅人格
覺得你乜都係呃人、作嘢、扮嘢
你憑咩用自己同 Sulli 比呀
你同啲罪犯比就差唔多
仲要比人斷正多多借口
唔認錯仲想屈返人
你唔係諗住用自殺嚟威脅個法官
再引用其他自殺悲劇者同自己比呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞