[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
喂呀 喺三鳩同三鳩粉嘅世界,所有人都係妒忌三鳩架

絲打喺咪打漏咗自己對程仔無興趣呀哩樣一定要利申
丫係喎,唔記得咗

利申:有俾外國人追過(唔洗自己飛去外國食洋腸),但係覺得港男世界第一
對於整容,我真係覺得2019好正常
你有冇見啲人屌鳩yaki整容?
係都係屌佢教壞細咭姐
而39整撚完,竟然仲可以打埋依篇講八畀婆嘢x扮撚哂崇尚天然嘅女人心經
媽呀,真係好嘔心好虛偽

朋友嘅朋友都畀你擺上台搬出嚟講
化名仲要叫周華健,我頂你、你唔好話我知你依個係compliment呀?仲要話人唔刷牙,真係多撚謝你呀!

冇開名但個人資料基本上清清楚楚,人哋男友咩背景、拍咗幾年拖、感情出現咩問題、佢整咗啲邊到畀你一一爆出,咁多線索⋯真係要畀人認到有幾難?
份人有幾撚仆街先可以講得出最後嗰句「華健妹,但願你早日尋回自己。雖然腮骨同條仔都無咗,但你至少要學識愛自己。」

講番正題,你口口聲聲係字裏行間講到唔鼓吹整容,甚至列出整容有四不、女人嘅價值唔係建立外表上(which我之前睇到嗰陣係好認同)但以上原來出自一個又隆胸、又打蘋果肌、又打filler嘅整容西女人,excuse me?你無撚嘢吓話?好假好虛偽我好想嘔。連yaki依啲妹妹仔都真過你

究竟39係咪24個比利?
已知人格
1. 毒撚39: 搭小巴唔敢叫有落
2. 慾女39: 最鍾意叫讀者睇av出火
3. 黃絲39: 6月「特登」飛番香港救命
4. 烈女39: 屌「能」你班hater,去自焚啦你哋
5. 抑鬱39: 好慘呀,「離開」先可以滿足大家
6. 排華39: 瑞典港人公敵,妄想全瑞典啲香港人都想做鳩佢
7. 才女39: 寫有3本著作,更曾榮登誠品書榜第一,疑似hku畢業
8. 脫俗39: 女為悅己者容係唔啱㗎,女人唔應該只係睇樣
9. 臭雞39: 依個係佢自己話自己,明明冇人話佢
10. 孤兒39: Emily Fung who?
唔記得咗利申自己純天然冇整容
追擊咗4個po, 真係越嚟越嬲
佢個回覆真係同林奠一樣咁無恥
扮同路人有貢獻但呃光環, 死不認錯,
抺黑全世界, 侮辱女人, 作故仔砌人生豬肉, etc
完全搵唔佢有咩優點

寫專欄又求其網上copy啲嘢就算, 又一文多用
最緊要係啲文筆垃圾到呢
我唔會當佢係作家㗎

做KOL?佢有資格咩?
瑞典文化唔識唔分享
美妝扮靚路線又唔係
連蝦仁炒蛋都唔識整
做樹窿就叫人睇四仔

佢啲盲粉豬咁蠢就算數啦
真不值一提

利申:
用緊自己買嘅imac覆呢個po
同三鳩蛆差唔大
唔算貪靚, 唔會整容
覺得整容無問題, 唔好扮無做, 本人覺得開心就得
雖然有啲爛口, 但會睇情況調節
喺外地做嘢一段時間, 然後工都辭埋嘅local港人
而家全職參加香港嘅課外活動
同男朋友一齊十幾年, 對其他男人無興趣

唔好屈我妒忌你呀三家蛆
Er ....er I’m not happy ... er many peopls hate me errr let’s talking about our dinner... er er I do it I do it
好撚虛偽呀條臭閪
自己吹衰舊同事 摷返d陳年舊事出黎加鹽加醋講就得
人地話返你就話人地咸豐年前既嘢都拎出黎講

三膠蛆 冇人話你做雞呀 不過你要衝出黎認都冇計定係你自己暗啞底都覺得倒貼跟到去瑞典送上門呢個行為好似雞?
仲有黑警死全家都唔敢講 驚累到自己?定驚累到你家姐?
根本自己都睇唔起自己
所以作咁多故仔出黎美化呢段婚姻
算鳩數啦。呢啲不知自省既人點會有抑鬱。
仲係度消費死人,真係dklm
佢又會話都叫左大家唔好毫無保留咁講
明明個責任係佢自己到
佢就覺得個責任係人地到

真心做marketing見到呢d KOL 都唔會再搵佢落廣告
連基本利申都唔識
要搵北歐KOL又唔係剩係得佢一個
利申:marketing JJ
返左黎香港更加無賣點
有黑警家屬已經可以死全家
好囉
終於有人追擊佢
平時咁撚扮嘢
以為自己真係好撚紅
Buzzfeed keith嗰啲樣lor
真係不了
話說早兩年 39姐既post出現係我d朋友既Ig story
初初頭好似都幾好笑
咁岩個期適逢書展 屌你 特登去100 毛個Counter
我男友問我要買咩書咁巴閉
點知逼到過去揭完 屌咁多口語又無聊 然後放低慳返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞