[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
屌!撳大家嘅留言嘅正皮撳到手軟
馮葆琪 daphane anska 你食撚屎啦
以為自己邊撚個可以同雪莉比
你真係好賤格好無耻
真係要好文一堆再推
係Daphne Ansker呀絲打
多謝三家姐隔空推post
今次佢自己搞一搞得撚罪埋韓飯,真係自己攞黎賤
係喎thx絲打
希望馮小姐三奸蛆唔好公審我啦
我真係唔撚信佢depression
係呀depression會咁好心機打咁大篇文公審人笑鳩人闊條麵呀
係呀depression會大聲夾惡叫人自焚呀
我自己以前都有depression我係完全唔想理人唔想同外界接觸
可能三鳩蛆同我呢啲凡人唔一樣 抑鬱都仲有心機笑鳩人啦

食屎啦你馮葆琪
我相信任何對抑鬱症有啲認識 甚至係患抑鬱症嘅巴絲
睇完佢喱幾個post嘅所作所為都唔會認同佢係有抑鬱
That's why 我一睇到佢個story我係真心嬲咗
接受唔到有人咁樣拎mental illness黎講
絲打講得好啱起我底就知我咩料,屌佢老尾拎個有抑鬱症既人同自己比較?你係咁撚有同理心明白suill既話,你就唔會公審人闊條面叫人自焚又寫個瑞典超市收銀出黎比你班讀者圍爐打飛機啦。真係嬲到痴撚線,點解有啲咁既人
絲打呵番
我哋支持你!
佢個story 問”真的只有離開才能獲得體諒和理解嗎?”
我想答唔駛,你阿媽生你出黎好辛苦,你都似有一個真係愛你嘅老公,離開唔做KOL 我舉腳贊成,但如果因為你覺得有人唔體諒唔理解你而去做傻事咁係十分低能,因為依個問題有個十分簡單嘅解決辦法。
首先,唔係個個係你心入面條蟲,你唔講無人知你有咩苦衷更遑論想去諒解你。如果你唔再做KOL, 你真係可以慳返啖氣唔需要去解釋咁多,因為你嘅行為只係對自己負責,一言一行都唔會再有50000幾人睇住。
但如果你仲想做公眾人物KOL, 而你都堅持覺得所以人包括你d中同舊同事都係無的放矢,咁只要你拎證據去解釋大眾對你嘅懷疑,解釋當初咁做嘅原因,對於真係無得兜嘅就為自己做錯左真誠道歉,咁人地先可以體諒同理解你行為下話?
絲打
三家姐喱啲仆街唔會明白你嘅痛
但抑鬱巴絲仲有連登 我地點都會撐你地嫁
我依家唔撚加密要比所有人知,呢個女人係咩居心

好想睇你點覆同埋一定會po我出去,同佢啲讀者圍爐話我欺凌佢
絲打我地陪住你呀

點閒撚吓三鳩姐就得架喇,啲閪人係攞嚟屌、攞嚟撚架
我撐你呀絲打
9成9又玩block 人架喇佢, 家下佢仲惡過共産黨架嘛,玩人肉防火牆
多謝大家,我一定會撐到煲底相見個日架
個陣知道雪莉嘅事
都有諗39姐一定會消費呢件事
點知佢真係夠膽死消費
哇屌⋯真係好肉酸啊
愈揭愈醜,做呢行心地真係唔可以差
一衰咗道歉都無用,佢把口仲要咁醜
心地咁差,每次都覺得佢老公同喵喵好慘
好彩皮皮同佢割咗
專心湊貓,同程仔隱居唔好做kol就無事架啦
meep仔無辜架屌你
加油!!
想知佢同謝曬皮咩事反面
馮葆琪扮Depression 想博同情?
你老味 你一早走在前線打晒上下集咁攻擊人果時 眉飛色舞喎

馮葆琪家姐Emily fung 是警嫂 黑警死全家
光復香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞