[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
點解我睇唔到嘅
我都唔知
咁撚港豬
果然咩人有咩followers
不推文啦不如
唔好搞到上熱門阻住啲正經post
佢又唔係咩大人物
話知佢其實係藍都冇人想理

佢啲post都推咗好一段時間
要知嘅人都一早知道晒啦
巴打我明你意思,但係睇哩個post依家嘅回覆速報,都唔會推到上熱門啦,推唔推文回覆嘅作用其實好細

同埋上得連登,真係只係望吓嗰熱門page就算?唔識自己望吓時事台、政事台?咁大個人自己識去乜嘢台睇嘢喇
屌highlight 個「不反對通知書申請中」做乜鳩?
你估個個都好似你咁蛇quare唔敢出咩?
坐咗幾耐監呀佢?晨早冇不反都唔撚理㗎啦啲人
不過唔怪佢,佢連喺瑞典咁撚安全都淆底唔敢出,
真係好懷疑佢11月番到香港點撚樣幫手?
No offence but 髮線高到乜咁好心就唔好拎出嚟講啦
題外話 佢真係好撚毒撚同見識少
啲摺杯晨撚早有得比買啦
成都鳩日都以為自己發現新大陸
一生愛潮爆

(善用不推文回覆呀咁多位!依啲人唔值得上熱門)
講程仔呢幾個留言都有一個負評
Hi mom po 三家姐
你當程仔係男神又post佢d相就預左比人評頭品足啦
三鳩姐睇嚟真係唔駛瞓,繼續零晨點幾鐘mon post 喇

真心覺得佢成日讚程仔係吹大咗好多,一post相就真係笑而不語。三鳩成日都出啲懶係麻甩嘅自high鳩文,但佢對自己嘅信心又咁低,覺得全世界女性都會搶走佢老公,其實都好自相矛盾啦。結論就係佢無乜見過靚仔囉,我辦公室啲同事都大把高大靚仔過程仔仲要無甩頭髮架
我自己冇用熱門功能
而係呢半個月我就見到個post不斷係吹水台浮面
所以唔係淨係阻唔阻住熱門既問題

唔係每個人都有咁多時間慢慢睇有乜野post
最多人會睇到既,就係最新有人覆既post,甚至係直接㩒熱門黎睇
呢個post已經去到(4)咁係咪應該正視下個問題呢

又唔撚係真係出名、有影響力,佢呢d八卦野對香港可以有乜撚野影響?
唔好淨係downvoted啦好唔好
偽黃、狗隻家屬已經好值得討論
如果你話對香港乜撚影響既話,其實吹水台好多post 都無意義,加上碌一下有幾麻煩 ? 應該快過你打呢段野啦
呢啲係討論區,有討論既自由,輕鬆啲啦
無睇一晚 佢竟然做到人肉微博過濾同禁言。

佢真係好撚怕責任上身,推個文宣 要highlight 不反對通知書申請中,係脫左節幾耐。每日block人 mom po真係好忙
一路捽住隻貓 一路mon住ig block9人
留個名食花生
講明先,我呢啲P牌仔係推唔到po嘅

一隻手掌拍唔響
如果呢個真係如你所言係一個圍爐po又點會俾我哋推得起呢?
推唔推得起,浮唔浮面都唔係我哋幾個控制啦
推得起咪即係有人想睇,有人留意
有更加多值得人睇,值得人推嘅po,我哋自然會沉低㗎啦

巴打我明白你好緊張香港,好緊張時局
或者你覺得冇意義冇意思冇嘢好睇,唔好佔空間
但唔代表成個連登嘅所有用戶都冇人想睇
講到底,連登都係一個自由市場嚟嘅

而且每日已經好大壓力、好痛苦,放底兩分鐘做啲放鬆情緒嘅嘢,例如入嚟笑下條39,亦不為過姐
Share個文宣都好似驚比黑警入佢煽動 難睇到
11月返到咪幫手做樹洞 同主力幫手賣廣告
其實39唔衝出黎柒就唔會上熱門
個po依家推得咁慢唔會上到啦
今日印度仔個lunch post都上咗熱門
佢成個post仲無聊
但討論區原意就係百花齊放
喺喱個時勢 大家心情都差
睇喱啲post嘅巴絲都係想輕鬆下
唔代表唔理時政嘅
btw,你講到要「正視呢個問題」呢個咁嚴重同嚴肅嘅層面
1)產生呢個問題嘅唔係我哋一班痴線西,而係39,你去叫佢出嚟回應同面對,我哋咪摺埋囉
2)如果呢個po真係一個「問題」,你要report post就去搵連登admin啦。連登admin容許我哋個post繼續存在,咁你「正視問題」嘅講法亦不成立。

連登幾時變成政治forum
連俾人講句是非嘅自由都冇
可能一邊出「專業廣告」,一邊幫大家打打氣
BTW 唔知佢到時會唔會改PO三家貓呢
睇Anita fb d人話like過屌柒三膠蛆cm既都比佢block
有個話留左言唔洗一秒就比佢block左
大佬呀 有冇咁得閒呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞