[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
我就係一個曾經買過佢書嘅戇鳩
11月簽書會可以力sell呢本,肯定大賣到加印再加印
幫自己家姐賣廣告唔利申
仲覺得自己冇問題
點解39可以咁厚面皮?
仲要啲盲粉都覺得冇問題
啲盲粉仲話冇利申唔係犯法
睇黎係真心on9
冇人話過佢犯法呀大佬
身為KOL賣廣告唔利申係冇職業道德囉
Push 佢幾時收皮
push

呢條Eunice Wang做乜鳩?
曲線認睇親三鳩page粉都係無腦加粗俗?
D護主盲粉真係笑撚死我
三鳩蛆心諗:柒少陣當幫忙啦屌

精選留言 係人西gp見到 講得好好
回應返39屈我係其中一個「瑞典居住嘅港人而要狙擊佢」言論
無啦啦比佢屈,啱啱諗返起係因為我喺上個po分享喺stockholm旅行嘅所見所聞同餐廳名勝,提過下我嗰次旅行會買餸返apartment煮飯

拿,我就唔似39咁去歐洲短trip都話悶,我次次旅行都係深度遊,為求感受下local生活,所以住開apartment,極少住酒店

咁樣旅行法,自然可以up得出瑞典有咩好去處同人文風景係點,唔似39咁,住瑞典但乜都講唔出

次次都好似班小粉紅咁,人地講真話就亂扣帽子,話係居瑞港人,又話係私怨

屌你啦都on9,喱個post啲巴絲一定係居瑞港人同本身識你先狙擊你咩?明明成個post勁多都係前39粉同埋睇唔過眼嘅巴絲

你自己有問題仲諉過於人?
條友智商有無50

睇到D盲粉留言,人都癲
好L 7呀佢,打遍咁長既野。連認下整容都唔敢,又話麻甩做自己,扮咩L野天然姐39姐
高級黑vs低級紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞