[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
笑而不語
hi b
係咪覺得男朋友比三家姐拎黎r光環
oh hello b
冇follow 所以冇得unfollow, push

佢果陣仲要叫人介紹天琦比佢識
咁撚簡單呢八個字都講唔出口想用政治上位佢真係唔洗旨意

光復香港時代革命
梁天琦我等你呀
見到三尻姐依家Po文宣真係覺得好撚作狀同嘔心
佢點會啊,人地行近佢個瑞典老公小小就以為人地想食佢老公,又開po 吊人又show介指,地盤意識咁重,你話唔係狗親戚我都唔信啦
其實佢邊撚個嚟
點解會咁出名
精警

Btw身邊有啲妹豬,之前一路見到三鳩扮哂同路人但又被拆穿都無乜表示,依家三鳩被揭發買猫扮領養,同埋疑似棄養之後,都開始屌三鳩。有啲妹豬真係緊張動物權益多過民主自由
喺fb寫19文的
我都唔明點解喱啲文會咁多人睇
有冇人記得佢有篇文講啲架妹姣程仔
佢最後露出隻婚戒再橋起啲頭髮 擊退架妹

中五學歷靠陰道移民打埋啲完全唔通順巴文想扮才女
慳啲喇
平時都係追下post未留過言
岩岩見到佢咁撚串咁開post咪comment下囉
點知半個鐘都冇就比佢Block左
佢啲氣量同佢對波一樣咁細咁假 明明係飛機場學人去隆胸 明明係小氣西又扮哂大方
記得篇文話喺lkf嘛
仲有一篇去旅行 個架妹receptionist煩住程仔
開page早期仲話有個瑞典女人 化名派大星 送上門搵程仔
仲要hashtag 支持領養代替購買
依家like啲反對聲音都會比39 block
之前係fb睇到佢啲文就覺得佢好造作 文筆又差
佢係扮哂親民所以啲呀妹先咁受落姐
睇下佢幾時block埋佢啲米飯班主 斷自己米路
佢住瑞典,咁同香港都有6個鐘時差,佢係咪諗住之後唔瞓都要繼續mon post block 鳩人?

三鳩姐唔夠瞓,整容整幾多都唔靚架
其實三鳩姐啲文,同Beauty Exchange,She.com啲鳩心靈雞湯無咩分別。

成日愛情專家咁上身,再包裝到自己個老公好到天上有地下無吸引左啲咩?

就係一班同樣鳩鳩地嘅港女,幻想住自己有三鳩式童話婚姻。打打下飛機佢地慢慢變成死忠,不時想向三鳩取經,變成XX媳婦,出書呃Like。

我身邊大把人(包括我自己)都係同外國人拍拖,但係呢,我同我啲同事就無一個會打鑼打鼓去吹奏自己個外國老公食碗雲吞面都講香港加油喇,要付出?大把居港外國人付出比你兩公婆多啦,搬返香港就好大付出?係班鳩粉先會同呢條三鳩姐一齊圍爐。

仲未del
睇嚟真係好想啲三鳩粉狙擊返我
你咁樣係唔會令到我驚㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞