[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
快樂雞 LMAO

從39J既 社交平台 與 著作 中 尋找 真心

支持 一齊夾錢出書
再拎去簽書會俾佢簽
係佢眼中佢自己係independent事業型才女黎架
屈佢既人一定係冇用靠男人洗男人錢既八婆黎
但明明佢自己先係
明明大部分狙擊佢個D 都大學畢業
唔明佢憑咩話人妒忌佢
妒忌你個下巴太似水餃呀?
三鳩蛆潛水個post就沉
三鳩蛆上水反擊即刻推到就嚟第五個post
你一出現就狙擊到你收皮為止
呢招鬥長命點睇都係我哋著數
馮葆琪一路mon post 一路嬲撚到瞓唔著
諗起都過癮
因住爆血管呀臭閪
可唔可以貼多次佢點扮hku畢業
搵唔到 想笑下
39 又要扮唔care,但又沉唔住氣谷住谷住
佢點會忍到呀
唔知佢有冇同程仔訴苦呢
我都係
仲要買齊3本有簽名
呢排諗緊自己點解咁on9
下個post擺落前面?
長到仆街
定sub咗為何斯德⋯三家姐 aka瑞典人妻?

全部都好精選好難取捨
條友係咪有妄想被逼害症定講太多大話痴撚左線呀!之前就話人酸鳩佢字母都唔識多隻都嫁到洋腸,老公個樣普普通通又幻想任何同佢老豆講野都想鈎佢老公,宜家又幻想人地造鳩佢係臭雞。

塔姐個度同你ig dm我唔知,但我夠膽講由痴線閪到家陣公海Season 4,我真係唔覺有人直接話你臭雞,你要咁有想像力我都吹你唔撚脹。

大佬,唔係串你讀得書少,我係睇唔起你一d廉恥同道德低線都無呀 (well.. 有就唔會開口埋口講性愛,同仔車震都覺得係光彩野同舊同事share la)!臭雞依d字眼,你聽得最多係由警蛆把口講,一個女仔好人好姐竟然自願扣上污名再用依兩隻字大造文章,妄想被迫害,你知唔知個醜字點寫呀!

仲有!你channel 咁多妹妹仔followers, 真心收下你把死人口唔好教壞人喇。開口埋口都無句好,永遠都係先屌柒人自己唔會錯,次次都用扮弱者扮被人蝦依招黎製造話題。2020都黎緊喇,唔好再係度製造依d咁膚淺嘅女性形象喇。女人is more than 弱者,防止有人鈎老公同好似你咁無知識又終日無所事事架屌你
我宜家就用緊自己錢買嘅新iphone審判你啊39蛆
其實想同三鳩蛆講呢
你千辛萬苦打左篇濕鳩文出黎
話人屈你做雞,仲寫埋咩做雞公式出黎
首先,做雞個公式好簡單,就係賣淫
所以從來都冇人鬧過你係臭雞
最多話你送上門、陰道移民
至於你既出身同有冇整容
其實本身都應該冇乜人care
但後尾發現原來你整完容但又叫妹豬唔好搞咁多野愛自己
中五學歷但又扮讀過Hku
蛆夫係棄屍水警但又做樹洞唔利申
全部都係關乎你既人格
一個講一套做一套 咁冇原則既人
都仲可以出書同無知妹豬講人生大道理?
仲可以收錢賣廣告同寫專欄?
你可以靠社交平台出名
社交平台一樣可以做低你
繼續死撐啦三鳩
ig對上三個post都係得2000幾個讚好,一定急撚死佢啦
仲唔衝出嚟挽救咩
呢個世界仲有咁撚多戇鳩盲粉真係冇撚得救
同啲藍絲屈人收錢出街一樣
你自己要靠男人養唔代表個個都靠男人養

你有你陰道移民,我有我專業移民
唔係個個外國西都要靠洋腸埋單先過到嚟㗎
佢有心呃大家、build up 一個咁嘅形象無非都係想有人落搭,中計都唔出奇。
只可講句年少無知,依家要學識帶眼識人啦!
39: let's talking about that middle-age rich woman
嬲呀大佬!佢自己都係女人,我真係唔撚明佢點解成9日貶低女性到好似咩都係要依附個男人咁。
大佬,我唔係呀!同個佬AA制,d貴野我從來唔會比佢買比我,我自己都有能力真金白銀支持自己生活,完全唔需要靠個男人任何野wor
無cap到 無咗啦
上個post有提到39影hku國殤之柱扮嘢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞