[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
三鳩block 得咁快,佢真係除咗mon post 就無嘢可以做
無返工又準備回港搵真銀
自然要mon到實一實
唔想好似大佬B咁玩完嘛
人地假假地都係誠品華文排行榜第一嘅作家
嗰陣都奇怪點解英短咁易有領養
而唔係啲普通貓
不過心機重 又想r光環嘅bitch係咁
睇佢成日講身邊人嘅是非 同叫手足去自焚都知佢心地唔好
虛榮心嘅嘢唔係個個人都好似阿Daphne Ansker咁重
屋企人做狗,叫人同佢講心事但唔利申,再幫黑警洗白,罪大惡極
買唔係問題,但買完扮領養好虛偽
佢由頭到尾都虛偽啦
佢同程仔嗰啲所謂深情對話真係睇到都打冷震
分明鳩作啦屌
老公唔撚識中文 吹水都無人知 只有佢自己心知
隻貓都要俾三鳩姐加戲份,佢個程仔又點少得呀
三鳩姐,你真係好撚柒鳩肉酸
痴線西同anita對你嘅指控全部都係基於事實之下講嘅,你根本完全冇反駁嘅餘地,拎唔到證據出嚟,就唯有話人鳩揣測同幻想,只可以屈返人轉頭囉

俾人抄個濕鳩名都打一大篇垃圾文屌到人哋仆街再加畫埋人個樣爆埋人個名,而家話俾人幻想同鳩揣測喎,以你性格仲唔大大聲屌撚柒人咩?點解而家淨係識得鳩縮mon po del comment block 人呀

唔好以為加啲粗口就好似好理直氣壯好有理有據咁啦,咁樣只會顯示到你好柒好核特咋
輕輕一推
岩岩Like左人地屌佢d cm就俾佢Block
勁撚似依家個政府 唔撚岩聽就殺人滅口 一個不漏
仲話同路人wo
恥與為伍

呢位三家粉知唔知到一般北歐男model咩樣咩身型?竟然建議毒男程仔做model?
同你情況一樣
有無咁淆呀3鳩姐
39姐block晒啲haters
仲會剩返幾多followers 呢

Hi 傻鳩
幾時先拎到Ig official 藍tick呀
我地阻住佢俾903簽做dj呀
梗係要整靚個Ig 先 呃下人啦
況且佢最擅長既路係做樹洞 係幫自己洗底呀
程仔有係產連登睇呢個Po呀
你咁撚得閒逐個block
一撚定有mon post 啦
介紹我地俾你老公識呀嘛
其實三家姐講到唔再忍咁慘,想問下佢真係有忍過?

佢只係扮呑聲忍氣幾日咋,等同林鄭落區一次扮聽意見,就話做左野。佢明明之前仲好威咁屌鳩人,叫人自焚。
係我就唔忍啦,除非人地講ge係真啦咁無辦法
收皮啦 佢會忍?
人地講撚中哂佢D 黑歷史就扮唔回應 俾人屈
你平時俾人屌少少都屌到人上天花板啦馮葆琪
今次俾人講哂真野出黎就唔回應? 你真係俾人屈你忍撚到咩
食洋腸啦你
39:你有咩資格笑我食洋腸 我都未笑你食脆皮腸啦臭閪
Hi Mr Anska
程仔係咪上緊連登呀?
哎呀 唔記得三鳩乜鳩都係作架Tim
程仔點會用小學雞英文問how to go to lin heung呀?
點解上網會用”go” 既? 中五畢業個個
佢同林鄭咪同路人囉 屌佢老母
呢條女一向唔buy,不過香港人最鐘意呢種人
佢新東補果陣喪宣傳天琦又話佢型又拎左張文宣貼係poster而家又隻字不提係咩居心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞