[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
點解唔敢打黑警死全家啊?
係咪驚自己都會死埋
唔緊要我幫你打啦三鳩
黑警死全家啊
6月中係痴線西46輕輕提過39就畀人屌我分化
依家10月中就見真章
公海狙擊po都開到4個⋯
依啲咪就係民意
同埋認左化妝師狗毑係家姐
姐夫係狗
發覺佢好中意話人老過佢
咁你呢?老39
Ta姐大把時間日日同你玩呀
買定花生都得啦大家
between三家蛆終於識打個「撚」字啦
Daphne姐真風趣 iq eq都冇 幾十歲人仲係度單單打打
為何斯德哥爾摩沒有Starbucks 一芳之老39
個名愈黎愈長啦
人地今年芳齡三十

其實老過佢定後生過佢 關啲指控咩事 佢真係好蠢

仲以為佢龜縮到件事靜左就算,都唔知係咪出版社定書局 要佢回應下。

定 亂打啲野扮回應 想Anita 爆埋淨底個啲出黎
咩叫只在乎內在美忽略外在美都係一種膚淺 呢個時候又敢衝出黎屌人話自己係天然美冇汁過個樣
三鳩蛆:你要發表意見唔該你返屋企,呢度係我嘅平台。
所以唔啱聽唔係盲撐就要block

屌你老母你同林鄭有咩分別呀?
你林鄭契女嚟?

我同你講
我一定要狙擊到你收皮

利申:後生過三鳩蛆嘅居美港人
後生過三鳩蛆嘅居英港人同你一齊齊上齊落

同林奠一樣connect全世界好勁
美國人都睇你唔順眼呀39!仲喺度咬住瑞典華人賓周唔放
黑警死全家
三家蛆收皮

利申:local香港人
叫佢睇下ta姐拎咩袋 佢拎咩袋先啦
笑 睇嚟真係同林奠有親戚關係
都係咁乞人憎
有時都幾鍾意佢啲自信過頭嘅人
佢唔柒邊有咁多花生食
條扮野西都有今日 一早覺得佢黑人憎
太長唔quote
咁依家39姐係咪直接/間接承認左:
1 化妝師Emily係自己家姐(但幫自己家姐賣廣告無利申)
2 姐夫係水警(但同時叫人同佢分享發夢細節)
3 個樣有執過(但當妹豬問佢美容美髮心得又叫人唔好搞咁多野)
39: 「呢幾年間我學會(識)將網絡上嘅工作同私生活分開」

Also 39:

Me:

得閒開樹窿同啲3鳩屎一齊盡訴心聿情、一齊分享自己今日痾咗啲咩靚屎,依啲係工作唔係私生活?大佬我驚講多兩講下次佢會影埋啲屎po出嚟
三鳩真係好撚蠢
次次見個post靜靜地又衝出嚟
幫我地推post
Sorry樓主手指短唔小心禁錯左負皮左
幫你推post謝罪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞