[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
話自己似薛凱琪真係人唔笑三鳩蛆夫都吠⋯⋯
樣,假的
格,衰的
文筆,爛的
學歷,lets stopping talking about 39’s 學歷

真係唔知有咩賣點
哦!原來sell英文差!

We do it we do it, let’s helping 39 諗下下一本書點寫
推啊屌
佢真係博上位博到冇晒道德
滿口大話
見人講人話見鬼講鬼話
痴線
佢仲未敢覆佢姐父係黑警仲呃鳩人同佢講發夢
仲有叫人自焚同買貓扮領養呀
笑死我
好陰毒好仆街呀

但我中意
係有粵文寫作呢樣野 不過三鳩j寫嘅係垃圾
一句道歉都無
班中伏小妹妹慘到
作為facebook ig status 類別垃圾級散文嘅教母,佢分分鐘覺得自己係開荒牛,站在潮流尖端呢
佢下面有張相話程仔希望第時個B要似媽咪啲眼耳口鼻同似媽咪咁聰明之類嘅嘢,但佢啲五官原來係假嘅,學歷得中五又要扮HKU grad,好彩個B咁耐都生唔出啦,全部都係假嘅你叫第時個B情何以堪

諗起呢張相
不過三鳩蛆好啲嘅 起碼係混血b 可惜仲未生到
真係人唔笑狗到吠,佢哪來的自信覺得自己係聰明定係佢聰明定義同常人係唔同?真係好難想像一個人自戀到咩地步先會話自己似薛凱琪同話自己聰明?我真係驚程仔同佢生左之後要拎個b去做DNA test
總結3鳩姐覺得針對佢既人既特徵
1) 妒忌3鳩姐天生麗質難自棄
2) 唔抵得佢似薛海皮
3) 唔抵得佢有洋腸清朝頭裝既老公
4) 唔抵得佢係醫生夫人
5) 明戀暗戀單戀程仔
可能3鳩識既薛凱琪同我地認知既薛凱琪係唔同人呢
你知人地係用3's logic諗野架ma
who?
瑞典集會有三次 去左一次
一次話自己病
一次話自己唔係瑞典喎
Well said well said
呢位阿姐幾有見識
經歷 偽造的
腦,不存在的
每次睇到絲打嘅comment都
要定期推
圍繞住 佢個殼同佢老公
當佢真係天然美女
當佢老公真係成個Martin Wallström咁樣 喺瑞典做醫生地位又高到神咁樣
佢人生值得自豪嘅事:外表同伴侶

好撚可悲
更可悲係 佢個樣係假 仲要整完都好平凡
然後個老公又無佢講到咁巴閉
繼續推
真係不能接受佢有兩本書係誠品top10
唔可以比呢啲垃圾偽作家繼續呃飯食呀屌!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞