[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
屌 先啱
手殘打錯
收皮啦佢,佢成個tone係「我而家好大方原諒你呀」

客氣啲?上幾個星期佢仲好撚串架喎,叫人做到KOL先同佢傾,又叫人自焚。扮左兩星期humble,而家又扮唔住,仆街格又出返嚟

好心啦,成30歲人仲成個小學雞咁。讀得書少唔係問題,問題係你唔讀書又要扮哂好叻。無咁大個頭,就咪帶咁大頂帽啦。

又要吸黃絲fans,又要怕得罪PR同未來廣告客戶。你啲自以爲聰明既伎倆,已經比痴線西睇穿哂你啦
人地大大方方出黎認左係由佢開始又點?其實邊個發起先根本唔重要,搞到今時今日咁多人討論只係因為依個人仇家多犯眾憎,若然未報時辰未到。
依單之前有好幾次有人post 係痴線西但炒唔起只係因為未儲夠料。如果發起人無的放矢嘅,你覺得可以有本事由痴線西(51)炒到宜家公海開到第4個post 都仲有新野爆緊?
有幾次當我feel 到個post 好似開始沉沉地,怕今次又會比39J過到骨個時,39總係會及時出現神助攻。有時真係唔知佢係日日屈係屋企屈到癲撚左,定係佢根本完全唔care 自己形象總之有人講佢就中意,因為咁樣間接幫佢諗到話題去出post
條39J同啲盲粉覺得好正架。 之前又叫人尊重啲,唔好拎身體部位嚟講,而家自己就講「做雞」又盛。
瑞典文同英文已經唔好,而家仲中文都解唔到
撐住呀 我以前都以為佢係正常人
其實依類人格係咩心態
有無人可以解釋下
Push
Fact checked
呢個eletrosphere就係之前嗰個on99 christopherlun
即係嗰個話人狙擊佢主人係因為無能力做kol嗰個on9
嗱係咪衰呢 下下衝出嚟
依家做咗condom俾主人用完即棄
點撚樣呀?乜唔比cap㗎啲story?
你啲story咁精彩咁好笑,我唔cap嚟同啲friend開心share 嘅話我過意唔去囉!你估個個都識你有follow開你㗎咩

仲有講多次: 我係年紀細過你嘅居英港人,
唔撚係你啲咩又老過你又一樣寫blog嘅假想敵

不過我唔介意你叫我做師妹去扮hku grad嘅
咪係囉,多數講笑,就算有心話你咁又點
咁只係代表依個人同何妖一樣都係小學雞同唔識尊重人
依啲真係得啖笑
我唔會介意人咁講我,亦都唔會屌番人哋食脆皮腸轉頭囉
跪求連登之友可以分享ig cap圖俾我欣賞,我好想好想好想睇呀有好野唔好收收埋埋喎
痴線西46我只係輕輕問吓佢係咪真係出咗去都畀人屌分化撚
由嗰陣開始我就知道我一定要有證據去支持自己嘅睇法,先可以證明我冇睇錯人

大膽假設 小心求證 cheers
我記得佢,好撚臭串嗰個chrisopher撚
哎喲喲做咩畀39姐unfollow ?
有曬圖都話屈佢,又顧左右而言他
部分精華圖係之前個3個post都up咗
召喚大神俾我重溫「傳說中的HKU師姐39J」ig cap圖
經過下都叫出席啦,以佢做habitual liar嚟講
Molamola 同啲黑警一樣要做condom啦
又話冇去又有去,到底有去定冇去
冇啵!好似好耐之前?
我只係cap哂佢大部分6月中開始嘅虛偽post
嗰陣都只係對事(口講好撚愛港又成日呻冇嘢幫到手)唔對人(閪格)
佢真係以為個個都私怨撚⋯
39唔好再屈我please
啱呀。
有啲人學化妝變靚,有啲人想一勞永逸走去整容。
從來都無人講過變靚有問題,亦都無人話過佢唔可以整容⋯⋯
問題係佢整容整到面目全非又要扮天生麗質叫人唔好咁在意外在,但係俾人踢爆就話人唔俾佢整容思想封建,龍門任佢擺。

回帶,三鳩進化史

利申:用緊自己買嘅iphone、後生過三鳩蛆、好滿意自己個樣,唔會整容,但覺得整容無問題、會努力讀書增值自己、唔需要靠寫屎尿屁做愛文章上位做kol嘅居美港人。

Sorry 我個利申有啲長,一次過講曬希望三鳩蛆唔好誤會我妒忌佢。
其實,出得ig, 理得係story 定係post, 會有人cap係一啲都唔出奇,三鳩咁大反應做乜,點解會覺得人地有心裝佢?係咪覺得出文宣嘢喺story 就搏無record 留低,將來返到香港就可以繼續食兩家茶禮,一面扮手足,但又一路做kol cap啲品牌水?

勁身有屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞