[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
都唔知點解仲要保佢
可能啲q&a都係做(假)畀啲腦細睇
「嗱,我班妹豬仲好愛我,會繼續課金畀我㗎」
佢icon個閪樣真係次次見到都想中撚柒佢
特登上誠品Facebook ,真係delete 哂啲公開信,做書店做到咁就執柒咗佢啦滅人聲,完全同言論自由背道而馳,三鳩有書喺誠品賣就唔批評得嘅同埋依家咁嘅社會環境,仲會用delete post方式嚟阻隔唔同意見,政治智慧好低呀台灣書店應該跟自己總統學嘢啦,小英撚到林奠痴線
三家姐上網炒下稿,就當寫左篇專欄,利害利害!

上次篇衣魚又何嘗唔係呢?咪又係將書面書翻譯成口語。乜而家專欄作家咁低質?

慎入,有啲有圖。

衣魚介紹: (基本上直接copy, 加加減減)
https://www.miaoji.tw/lepisma-saccharina/
https://zh.m.wikipedia.org/zh-hant/蠹魚

處理方法:
https://www.daisymarisfung.com/2018/03/03/silverfish/

上面條link:
乾爽最重要
首先衣魚最喜黑暗的環境,如果家中太多書本弄得不見天日,不如先來一場斷拾離;其次衣魚最喜歡潮濕的環境,甚至有人說衣魚會入曱甴屋內飲水,不妨考慮購買除濕機,既環保又慳錢。

39J:
另外最直接嘅方法就係定時整理家中書本雜物、衣物等等,嚟一場斷捨離。另外,最有效嘅方法就係除濕,唔止能夠防治衣魚,自己都住得舒服啲。

wa屌,直接copy & paste 呀笨,抄到咁都有稿費收,佢真係搏am730 唔check plagiarism 架wor
但岩喇,繼續抄到走火入魔先最好,佢咁豬兜好快會抄著篇有版權,到時一個唔小心比個作者見到,佢等比人告到仆街喇
舊文循環用得多,一有「全新文章」就叻唔切此地無銀三百兩
痴撚線,大學寫essay都識用自己文字寫返出黎啦,如果唔係過唔到turnitin 哎呀sorry 39 jer係咪無讀過大學,唔怪得唔識
係囉!你扮係我師姐扮唔到個神粹都要學到d皮毛下話 大學生交功課呢都係左抄右抄,但重點黎喇!係左抄右抄 唔係用同一篇文同一段再用口語打出黎就算鳩數呀!
你覺得自己好醒可以瞞天過海,我話你知Google 仲醒呀!我估樓上巴打copy 你段野上去再搵到你係邊個網抄,歷時應該唔駛5分鐘
好撚仆街,人地跟你返香港,有無諗過程仔感受...
巴打好波
咁撚夠膽翻香港唔驚程仔俾人食吖
周地都係你情敵喎
可能唔喺誠品搞,白卷直接係出面租場幫佢搞呢
佢啲post like數少咗好多
張抱抱大樹post 直頭創左近年新低
佢氣數已盡㗎喇
大把人睇穿哂佢真面目
剩低d小貓三四隻無腦妹豬盲粉咋嘛
返到嚟香港三鳩閪會唔會嚇撚到又做撚貓隱中
各位痴線西等緊你返嚟呀馮葆琪
三鳩真係當所有人同佢一樣,前世未見外國人咁

程仔哩種我真係笑而不語呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞