[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
趁rich woman 出海
浪費咗我寶貴嘅3分鐘去睇呢篇垃圾
三鳩蛆你夠膽講黑警落地獄唔撚夠膽講死全家呀?
你咁撚黃咁撚愛港
光復香港時代革命五大訴求缺一不可 有無講過呀?
無人有興趣分析你d「陳年舊事」除非條友犯眾憎到極點囉
你咁搞笑去怪d人得閒去屌你而唔反省下自己點解咁撚黑人憎?
整容隆胸無問題呀 宜家係話你整撚完扮天然仲要鼓勵大家唔好整容欣賞內在美
虛偽到仆街
一個人到底幾仆街先會令識親你嘅所有同事同學朋友 全部蜂擁而出咁爆你料?
不過呀馮小姐你宜家身邊又DJ又明星 d普通人邊配得起做你朋友啫
宜家唔撚止要斷你米路 仲要全方面收鳩你皮
痴線西同Ta姐都夠膽惹
你今鋪真係睇路啦馮葆琪

利申 年輕過三鳩好撚多的居港港人
美化自己整容但又教人唔洗搞咁多野扮靚。膚淺?

篇野打完唔proof read 下 先出 膚淺啲,又錯字又錯logic, 三本著作,am730專欄 - 作家
Ta姐幾時返黎啊?
其實年齡同有無錢,同拆穿佢虛偽係有乜嘢關係?

中年rich woman, 中年有錢女人咪得囉,rich womam又特登用英文,又唔係特別順口,點解要咁寫?

仲有點解係單數woman?
39以負皮代替hello 向我問聲好,感動
咁你即係有冇整容啫,同程仔話係壽司店識係咪又係假架?用負皮話我知啦,禁一下負皮就代表:我39J係滿口謊言嘅大話精啦
我唔撚係呃負皮呀,我個負皮淨係俾39架咋
好似去一星期
佢叫Fung Ansker葆琪?

btw🤔 自己考慮嗰個story拉上去係咪立場個網黎 係既話都還好嘅
臭閪界KOL
原來佢同佢老公係工作伙伴?仲以為個啲係佢私生活添。佢成日出post講佢同佢老公架啵,好亂呀媽

同埋,用返佢睇嚟愛港對佢嚟講真係「網絡上嘅工作」。所以只會上網用愛港收割光環,講得好好聽咁叫人有嘢幫手搵佢,實際上就當然
佢叫班妹豬唔好咁在乎個樣 程仔係鐘意自然既佢 跟住背後瘋狂細汁 汁完靚左就打個飛機文叫人唔好咁在意自己個樣 同班盲粉圍爐下自己有幾咁天然美媽呀 好想嘔
用返佢嘅logic,睇嚟*
三奸蛆
工作伙伴咁佢同程仔所以嘢都解得通
隻貓..... 同個貓acc

好心啦 有事 就扮 公私分明, 無事又貼曬啲私生活出黎俾人FF佢同啲 DJ PR圍威喂

跳出 跳入 跳出 跳入
比人屌先po啫 又戴哂頭盔咁
原則上嚟講中五畢業都算有讀過書嘅
中五畢業嘅才女,大作家

人地有出席嫁,係唔post 文宣又帶定十個頭盔先出而家先講黑警死全家
不如睇哂個to do list 先出文啦
大家黎個update
三家to do list:
[☑️] 轉發文宣
[☑️] 捐錢畀立場
[ ]「五大訴求 缺一不可」
[ ] 「721唔見人 831打死人 101槍殺人」
[ ] 「光復香港 時代革命」
[☑️ ] 轉發petition link
[☑️] 交代姐夫係香港警察事宜
[ ] 交代6月嘉里廣告事宜
[ ] 向讀者道歉曾隱瞞姐夫係香港警察 導致followers冒險同佢分享發夢嘢事宜
[ ] 交代整容事件 以及向前同事「闊條麵」及其他被公審人士道歉
[ ] 交代隱瞞婚禮化妝師Emily Fung為自己家姐 為無利益申報而致歉
[ ] 交代自焚論 並為自己不當言論致歉
[ ] 11月凱旋歸來 為港捐軀
追po 39J,幾時回應6月疑似嘉里酒店廣告事件呀?咁耐提都唔提下既~
未諗好點兜
佢只係講黑警落地獄咋同埋,永遠會記得佢話怕小粉紅叫人將心比己,仲有話唔係老馮

想攞光環唔係唔得,不過唔好拎完又唔做相對既野咁囉仲要開頭明明好型咁屌柒人。

無人話過無做雞,唔好自己抹黑自己博同情

人地有出席嫁,係唔post 文宣又帶定十個頭盔先出而家先講黑警死全家
不如睇哂個to do list 先出文啦
佢只係講黑警落地獄咋同埋,永遠會記得佢話怕小粉紅叫人將心比己,仲有話唔係老馮

想攞光環唔係唔得,不過唔好拎完又唔做相對既野咁囉仲要開頭明明好型咁屌柒人。

無人話過做雞,唔好自己抹黑自己博同情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞