[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
好癲,不過都幫你推
見到三鳩粉話支持三鳩block鳩哂啲「不負責任嘅惡意言論」真係明白到哩嗰世界真係有啲人點極唔化證據擺哂出嚟都繼續支持三鳩,咁嘅態度真心唔信係手足

真相理應愈辯愈明,亂咁block人其實勁龜縮如果佢有道理就唔怕出嚟講啦,依家係人地有哂證據去質疑佢,佢自己鳩縮唔回應,不負責任嗰嗰係三鳩自己囉
佢除咗輕輕咁解釋自己姐夫件事之外,利益輸送自己家姐Emily Fung、叫人自焚、抄文、攞mental health issues 嚟食人血饅頭... 都完全無合理解釋。佢以為冷處理就得,但佢嗰名已經臭哂,日日仲有花生爆佢啲衰嘢,俾人踢爆到咁佢自己都無面喇

記得繼mon post block鳩人呀三鳩
其實如果咁多人都當住佢面想食程仔
即係證明三鳩俾人嘅感覺係無論係外在定內在都配唔起佢老公
內在配合到嘅,陰道移民啫
其實我就係覺得佢都知自己配唔起佢,先一見到女性同程仔講2句就起哂鋼,驚程仔知原來有其他亞洲女仔係會翻工係識煮飯又有學識仲溫柔又體貼唔會一味叫程仔翻香港,一比之下佢什麼也不是(佢咁少吊7啲鬼妹,就係同佢少可比性,Asian 就不同)
坦白講,我真係覺得離婚係遲早嘅事,唔係想沮咒39,係有邊個人受得屋企有個蛀米大蟲又無相同話題,興趣,背景,點同你交流姐
洋腸港女
俾佢block咗 無得狙擊佢
黑警都要平平安安
黑警死全家
唔撚識佢 不過幫推
笑到反艇
條39真係好撚厚面皮
而家實行裝聾扮盲,當狙擊佢嘅聲音無到
公然整埋d低汁q n a 繼續向低汁fans取暖
都唔知係唔係自篇自導自演嘅屌
平時屌人果份霸氣死左去邊?縮埋一邊做咩呀?
浪漫鳩作愛情故事
人唔笑狗都吠
ta 姐請受小妹一拜
如果有人係佢簽書會兜口兜面問佢,唔知佢會唔會即刻變面屌人老母呢
直接問佢老公啦
可能收埋佢老公唔比佢出黎
佢上次有帶老豆去曬下,比d盲粉同佢影相架。話唔定原本11月個簽書會佢都會帶
係咪下個月出新書?所以搞簽書會?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞