陳彥霖背景+失蹤過程整理

3018 回覆
6218 Like 35 Dislike
有樣野可以很定 係他殺 如果係他殺 就要睇下佢係美孚時發生咩野事 係行行下被狗咬走左 還是佢 巳上左西鐵/巴士 因為 (最後於9月19日下午2時15分在美孚與友人分開,10分鐘後曾傳短訊給友人稱正在回家)
做到野

希望佢知道D野可以岀黎講
push
收皮啦
我想講佢老母好撚
會唔會有人全祼自殺呀?罷明銷毀證物
咪炒車 係消防救護學院入面
我屌你老母臭閪呀 我屌爆你老母臭閪呀 人黎架
有感覺感情傢
佢媽咪男朋友係狗,
22號前已經知個女走左,
仲要特登無去認屍。
大家會唔會覺得有可能係大陸仔做

之前有個po話有d大陸仔渣車專綁靚女, 想點玩就點玩因為黑警唔做野

當然好大機會係黑警做, 但有咁多方法唔用, 扔落海仲要全裸, 跟本係特登比你睇, 著番衫扮下野都唔做, 可能係大陸仔姦完走人, 就咁扔落海
其實你地估錯地方

地方應該係近落馬州,黃崗
大天橋下面,碎石地
有堆水貨倉貨櫃場附近
可以問埋佢啲朋友, 證實下佢係咪一個大頭蝦既人
定係一個謹慎既人。
每個人性格 習慣唔同,有啲人去到邊,財物一定會記得跟身,
有啲人大頭蝦 成日會漏底野。
有啲人好謹慎, 極少漏野或放低手機俾人保管。
如死者係後者, 從校園被人帶走既機會高好多。
屌你老母,今次啲人犯罪後講自己經歷!
咩情況下要強調死咗嘅人唔會自殺,同政治無關係?
自然死亡同意外死亡嘅話點解唔直接講?
好明顯佢哋強烈否認嘅嘢就係事實嘅真相
真係除非佢咁岩抽筋, 或者攰到游唔到..
佢老母條仔係狗
咁成件事更加可疑
除咗比人捉之外 真係冇咩可能銀包 手機會放咗係學校
我刨左呢個兩星期前嘅post
https://lihkg.com/thread/1594319/

前前後後有三四個人話識得事主
其中一個開左呢個post 澄清
https://lihkg.com/thread/1594693/page/1

先假設佢唔係黑警,而真係15歲講野1999
得出嘅資訊:
1.個女仔本身同Pui Yee Ho(聲稱係媽媽)本身關係都不太好

2.因為屋企關係複雜,個女仔唔係同屋企人住

3.尋人啟事嗰幅相係美顏左,真相睇番post

4.女仔性格有啲古怪,所以同學都唔係好中意

5.女仔自己將個人財物放低俾MTR職員

6.同學話佢唔熱衷參與反送中

大概係咁,要證明嗰幾個係咪黑警
只需要搵更多陳彥霖真正嘅同學朋友出黎講清楚
如果佢地係黑警,即係佢好大機會死喺黑警手上

我自己真係好想係炒車,因為如果證實左,就代表過去被自殺嘅咁多位手足都.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞