陳彥霖背景+失蹤過程整理

3018 回覆
6218 Like 35 Dislike
比返錢佢講真相或爆黑警既野 例如聊天紀錄
如果各位唔想就咁算數,不如咁,組隊一齊去可疑嘅地點實地視察下,好過一味係度鳩吹。

人唔洗多,十至二十個一隊。範圍包括發現屍體地點/海邊/ 可疑地點,安全第一有危險就離開。

可能你會話有證據都俾人消滅晒,但我信天網恢恢 疏而不漏,最理想就搵得到佢身邊朋友或者報夢果位巴打同行。

而家已經唔係單單政治問題咁簡單,咩人殺佢都好,唔可以俾佢枉死。
比各位新入黎追post既巴打

夢巴自己認左似佢夢入面既地方環境同香園圍極相似

而上google 就會搵到香園圍有間已停用多年既白虎山狗屋,同支那極近。

Gay巴就明確指出白虎山狗屋性質同新屋嶺一樣,但駐守狗隻出生地唔到,新屋嶺係港狗,白虎山係支那狗,如果屬實,會係一大核彈

Gay巴都提到呢個女仔失蹤或什整個運動失蹤既手足同香園圍有整大關連。
係咪喺個池浸死
你指咩方面有關?暫時依家都好似無任何人提過佢男朋友嘅資料(除咗有傳聞話佢男朋友坐緊監之外)有機會佢啲朋友都同佢男朋友唔熟或者唔認識
如果報夢係真
而且係同一個女手足
咁夢中女手足話係被犬殺死
會唔會係佢果個做狗嘅老公/男朋友?
唔知追邊個post有人咁講既
深圳河治理第4期工程
工程旨在改善平原河河口至白虎山一段長約4.5公里的深圳河,以及建造容量達80,000立方米的蓄洪湖泊,從而提升平原河河口至蓮塘/香園圍口岸一段深圳河的防洪水平。我們冀在蓄洪湖中加入濕地元素,營造更佳的生態環境。

深圳河治理第4期工程蓄洪湖鳥瞰圖(蓄洪湖施工進行中)
https://www.dsd.gov.hk/Documents/SustainabilityReports/1617/tc/our_core_responsibilities.html
FC左未
地底送中。。。
講人話 姐係點
合理懷疑
白虎山行動基地同新屋嶺都有拘留中心, 但白虎山只有2個倉同埋細規模

新屋嶺有D唔乖或者打死左會移去白虎山等處理?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞