陳彥霖背景+失蹤過程整理

3018 回覆
6218 Like 35 Dislike
再無人搵佢條仔 就同個社會一樣
今日不出來 明天出不來
今日唔撚搵 聽日就搵唔撚到呀屌

係撚係要等佢條仔都死撚埋先識得後悔?
啱呀 咁喺邊度呢?
係咪沙頭角海
我頭先都有講 因為其實翠林果間Youth College得IT 商科 PE讀 事主讀嘅係呢一兩年先新設嘅
international course
啱啱睇返陳彥霖媽媽Fb已經唔存在,變咗空白load唔到
屌你老母 洗唔洗消費死者做文宣?
係其他地方做文宣得唔得?
如果你真人係我面前真係好想屌爆你
唔熟水流 但有無可能無工業邨個邊 夜晚非常靜
或者鯉魚門個邊 大家覺得出海再棄嘅可能性大唔大?
係呀 呢個po好多人誤會左
佢唔係讀翠林!!!!!!!yci design 得LWL有
大家仲記唔記得831無耐嘅第一單屍體發現案
https://lih.kg/1645350
聽講係舅父電話
想問佢係美孚嘅時候係日頭定夜晚?
有人指佢讀果科其實係hkdi yc開
點解佢會番將軍澳? 佢個人物品點解會係將軍澳果間出現?
男朋友係果到住?
推post
美孚去TKO TKO去海邊 應該有CCTV
VTC 有CCTV
手機仲係到 有好多証據
我地要真相
有冇可能佢根本冇返過去望炒車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞