陳彥霖背景+失蹤過程整理

3018 回覆
6218 Like 35 Dislike
最終會係求其搵個義士屈打成招,認自已約佢出去然後將佢先姦後殺再掉落海,跟住義士會係未上庭之前就會自殺,然係成單案完結
佢有兩部電話架
因為19號當日佢同朋友喺美孚站講咗byebye十分鐘後仲有覆人message。咁或者佢返屋企途中發現漏咗另一部電話喺學校,想返去拎,但去到調景嶺站被擄走?
我選擇唔信, 打一大段字出嚟係一個負責任嘅表現,話畀大家聽我個人點解會有呢個結論

相反嚟講 佢講嘢叫人信 但係講啲唔講啲又天機不可洩漏但又不停做空泛嘅引導, 就正正係你所講嘅唔真實意見。
係佢有兩部電話
佢個堆失物都係調景嶺發現
夢中件衫會唔會遇害當日著😭😭😭
個地點仲有一地屍😭😭(藏屍地? 早些日子被自殺人士?)
好撚心寒,琴晚已經難以入睡
係呀,佢一部係同啲畫具喺調景嶺站跌咗喺地下俾職員執到,一部擺咗喺學校俾唔知邊個執到。
想補充一下
佢失物發現係1805 調景嶺站
所以佢岀事故估計係當日1800後
大家意見唔同 我都唔想同你為左咁樣嘈落去
如果呢件事/其他義士到最後真係發現係香園圍出事
而Iamgay巴講既野係無錯
唔該你到時出黎開post認自己無知!
屌你老母
天機不可泄漏呢?天定萬物秩序,如果你一個人改變,那圍繞在你身邊的所有事物便都會偏離原本的道路,發生變化,正所謂「牽一髮而動全身」包括國外的「蝴蝶效應」都是這個道理。一變則萬變。如果有人隨意說出天道的規律,世間可能會大亂。

如果我一次過講曬d嘢出嚟,反而會害咗你哋。。
所以我只能一點一點咁畀提示。。
如果你唔信我講嘅嘢,ok冇問題
但我希望你可以留意一下我講嘅嗰幾個地方
咁樣香港人先至會有勝算。。
其實我之前已經講得太多太多了。。
好奇怪囉 乜黨鐵會幫人keep 私人物品既咩 除非唔見俾人執到
有冇黨鐵人講下
Push
1430係美孚準備回家(元朗方向?)
但差不多1800先到調景嶺
中間成3粒鐘發生咩事
查案之餘要記得推行動po
如果尋仇,啲狗實會追查同公開拉人,增加可信度,咁其他浮屍啲狗講大話話其他人殺,都會少啲人懷疑

所以唔查,肯定係身有屎。同埋一般人做,仲要咁多單,會唔會有資源精密到依家都無人見到捉到?仲要大家唔好唔記得啲狗俾人影到去巡海岸。嗰啲係真狗,定大陸扮,就唔知啦
我唔會怪你,每個人出世都係與眾不同
可能你係一個比較理性嘅人,但係好多野,唔到你唔信
調景嶺站同漏野 件事係真既話
咁好大機會 件事發生係調景嶺
但同樣都可以係被刻意製造既假證據
疑點真係好多 絕對唔係好似成報所形容既自殺論
邊個講無可疑 就真係好鬼 身有屎
咁請你順其自然,按天秩,唔好再補充同再講,等我哋大家自行找出真相。
佢阿媽最可疑
總唔信唔會唔認得自己個女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞