陳彥霖背景+失蹤過程整理

3018 回覆
6218 Like 35 Dislike
推到有真相!
第一行 南華莆
最底 香園圍
完全同意 唔止標點符號 連用字都唔同
女 女兒
的 嘅
你條含家產狗黎?
入去要小心
大埔
舊路尾
推 還原真相
浮屍係成本最低, 最快一了百了消滅DNA既方法, 但亦都有最大risk/noise

未見過有強姦犯有心姦人會用扔海, 仲要全裸, 驚死人唔知咁

我個人覺得呢個人係冇渠道棄屍(e.g. popo可以過保安上天台扮跳樓, 可以去話冇可疑火化, 公安可以送中), 同埋好急/WFC 因為唔怕比popo搵到

最常用既棄屍方法如掘地可能太多effort又會比人見到, 扔陸地又有惡臭又消唔到DNA

好可能係大陸仔快閃姦殺, 唔知點處理又要快手就扔海
一感覺到唔聚財就即刻好走
個度個風水陣好勁
屌!!!

咁運法會唔會裡面塞咗唔止一個人...
如果死咗運去香園圍,而當中有啲「僥倖」未死醒返嘅就喺裡面逃出嚟

前日咪話有個地鐵part time失蹤幾日送咗入院嘅
當時都有人提出過佢係啲狗以為佢死咗,打算運走時醒咗打開個箱逃走,然後被途人發現,我記得當時個個笑佢太誇張,唔信
另外醫護都證實有個男病人腦入面有一大舊瘀血,延醫好耐先送入醫院,唔知係咪同一人

咁搞會唔會被發現到可能已經算係「好彩」嗰批
push
呢個真定假?
我諗唔使咁急入去住,不過要密切留意嗰個地方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞