陳彥霖背景+失蹤過程整理

3018 回覆
6218 Like 35 Dislike
搵唔返幾多樓 我幫你
你唔撚死都無撚用
你老母真係慘
生左你E個白撚痴出尼
而且呢篇佢老母講嘢直情冇用標點符號
見完個post 我有更多疑問
第一 都係電話銀包到底係放左去邊 好似好多版本
第二 尋人張圖(即係而家周圍傳女仔張圖)好明顯係p圖 咁就算識佢啲人都未必認到係佢啦
第三 post入面自稱個女仔啲同學好似好不滿佢 但啲同學淨係見過佢三日?就知咁多關於個女仔屋企嘅事?同埋仲要fd到叫個女仔起身 但又講到好唔中意個女仔咁
第四 到底個女仔當時有冇男朋友?點解個男仔冇出現過?定係都俾人滅左聲?
第五 佢媽好明顯係藍絲 佢同媽關係點? 個post入面有提過個女仔唔係同屋企人住?唔知真定假
第六 到底個女仔係地鐵開始失蹤定係到學校先失蹤? 最後見佢嘅人係佢係地鐵分手嘅朋友?
你嚇撚死我
你既推斷比應該係專業既popo 高好高效率同邏輯
一定要推!還死者一個清白!
去站務台開Post呢連仔del呢個comment同相
仲有, 叫定爆料的朋友定時報平安同寫定不自殺聲明
acc 點樣report
屌佢個個 應係隻狗 你聽佢講野既語氣 好似黑警
不如Report個Comment啦
睇搵人嗰個整合post, 有多啲fc料
番查CCTV,
8逹通記錄
電話通信記錄
到時便有更多線索
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞