陳彥霖背景+失蹤過程整理

3018 回覆
6218 Like 35 Dislike
個站唔係消防攞嚟訓練咩 唔係真係地鐵站
Vtc嘅cctv好重要
學校出入唔係有cctv?
十五歲少女失蹤/澄清post
https://lih.kg/1594693

大家唔好忘記喺呢度話係佢同學嘅人。
會唔會係遇到啲壞人?(唔係指popo
尊重小小唔該
另一個可能
直頭係大陸佬係香港借機搞野
搞完直接揸車過關走
認真 如果係將軍澳車廠
即係康城
旁邊一大片地其實有個隱形車站 百勝角站
唔係好多人知 上網search下就知 我上面有講
一般人去唔到!地圖上都搵唔到的!

報夢個位手足有無見到過白色車站之類
呢個方法係毛ee講,但都得好少人睇到
推啦!!!

【831真相希望】申訴專員有權拎831打死人cctv!!!但你班仆街唔幫契媽手一人一email!!!
https://lih.kg/ekaqCS
推到有真相
好希望有佢嘅朋友可以fact check到呢幾點
咁先證明到幾個所謂朋友同學係咪毅進仔黑警
屌啦我想講我起佢底都正正常常
差啲比佢呃到 我屌佢老母
仲有話係同朋友係美孚站分開 咁黨鐵cctv都應該會影到
女死者年約25至30歲,身高約1.5米,中等身材,蓄長金髮。昨晨11時許,55歲姓劉男子在魔鬼山岸邊垂釣期間,發現對開100米海面有一具人形物體漂浮,懷疑有人遇溺報警求助。水警輪及消防船到場撈起一名全身赤裸女子,證實已明顯死亡。水警輪將女子屍體運往西灣河水警基地調查後,召仵工將屍體運往殮房
比啲尊重啦好冇啊 屌你老母 試下發生係你身上 你個心都唔會好過啦係咪吖
殺人犯!!!!!!!
追蹤住呢個人!!!!!!

呢單有蘋果fc
一定要追落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞