陳彥霖背景+失蹤過程整理

3018 回覆
6218 Like 35 Dislike
神棍跟本係狗,帶成班巴打入去運吉
自推
有無人知啊
推呀!
墮樓=生前比人打到骨折 浮屍=生前比人強姦
https://lih.kg/1589268
同世間斷絕太耐了,可能唔係幾識講嘢 haha
如果有CCTV片大家就一清二楚
幾歲開始學
純粹好奇,點解巴打會識預言?
可能講你都唔信,7歲
同問
confirm 係tko 搵到??
全裸係咪要等D精流返出黎
我尋晚追POST 無耐 巳發現呢個 疑點 因為上一次有一個 又係蘋果出POST 話唔係手足有人出黎解左話 所以今次可能連蘋果都比人伏左
點解你咁多個名既
正常 CCTV 係有時間紀錄
但當然事隔咁耐 有無俾人搞過剪過 就唔知啦
正常CCTV 好難睇到樣

我有個疑問
個盲腸就係死者全裸
就係警方又點知道死者既衣著打扮
而又認得個死者呢?

咁一定係揾過佢阿媽/佢FD/老師 黎睇過CCTV
但就算認到 唔代表事件發生既時間同地點係絕對正確
因為死者返學係好正常既事
咁點解警方就咁睇完CCTV 就可以一句無可疑作結呢?
如果真係自殺 佢D衫又去左邊呢?
件事根本好有可疑 疑點好多
917 將軍澳有女人叫聲同白箱
919 女死者朋友話死者失咗蹤
921 發夢巴打開po講報夢
922 發現浮屍
[置頂]仲做浮屍推理?集氣搵佢男朋友或友人出黎好過啦
https://lih.kg/1645581

真·已經搵到出白底黑字搵人forward 圖上連登嘅死者朋友 證實左部分野
佢cap左WhatsApp conversation比我 已fc
如果各位認為呢單案有可疑 可以入黎一齊幫手尋人&討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞