陳彥霖背景+失蹤過程整理

3018 回覆
6218 Like 35 Dislike
屌你老母
放港鐵先 喺調景嶺站搵到
佢老母黎,之前佢朋友有出黎講佢老母用佢電話係wtsapp grp覆msg
只有狗鐵CCTV可以知道佢有冇返元朗,不能排除係元朗出事,熟人做,去學校附近棄,製造偽證

注意,所有現時出現嘅金田一柯南都係話將軍澳周邊出事,都唔知係咪狗吹風
佢個friend出
佢阿媽出
另外,佢阿媽藍絲,like咗何君堯、HKG報等fb page
Push
唔知你點搵到係佢自己當日返咗vtc 仲留底電話銀包
Agree
正常去到美孚差幾個站就到元朗
有咩緊要事會番番去咁遠既將軍澳呢?
屌你老母收聲呀
9月19日 應該得夜晚先有黑衣人聚集 要求查太子警署事件 下午兩點三應該冇活動
事件未必關警察事 唔好隨便下定論住先
美孚上西鐵

錦上路落車

地點係八鄉車廠

https://goo.gl/maps/6tohY66MtmYu28pC7

你點搵到的
留底手提電話 身份證 學生證 都係用作偽造身份用途
翠琳去油塘起碼都半個鐘 正常人知離開咁耐都唔會唔帶手機跟身啦 所以彥霖手足應係非自願留低財物

同埋翠琳去油塘都要成半個鐘 正常係要搭小巴落山去寶琳黨鐵站搭鐵先去到油塘 如果係咁黨鐵係會有CCTV影到嗰過程(寶琳得一個月台一定影到) 當然唔排除係揸車/搭的士去油塘 希望yc嗰邊可以俾到cctv啦
Push
求下你快撚啲死 屌你老母
的確係 唯一可以fc到既唯有睇cctv或者有無同學見過佢岀現
你跳過左一個步驟
佢未必有返將軍澳學校
可以係有其他人將佢既物品放返係學校
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞