陳彥霖背景+失蹤過程整理

3018 回覆
6218 Like 35 Dislike
去搵一個識電腦嘅人, 因為google account入面係會儲存起部手機嘅gps詳細嘅位置資料嘅, 只要你有密碼, 就可以知道部手機過去嘅詳細位置, 快啲搵人去做然係抄起佢。 然後著個點 去搵返曬有關嘅cctv紀錄。 另外手機網絡供應商都會有佢嘅手機位置嘅紀錄,就係發射站嘅紀錄, 家人係可以寫信畀手機網絡供應商要求提供一份紀錄。

提議大家眾籌去請私家偵探做嘅, 但係要快。 而且要得到家人同意。

之前有個跳滑翔降落傘嘅喺大嶼山失蹤咗都係靠呢個方法搵返嘅。
你當佢係超人?
1個人可以救世?

iron man 夠救世啦
但係之前都要同隊友合作
而家得佢1個咩支援都冇
其實佢可以做到咩野
唔係返左vtc咩?
有可能
會唔會陳想游個裸泳但點知游游下抽筋跟住浸死咗呀
佢正一豬隊友
17號?19號呢咁
調景嶺站發現係幾時搵到架?
果班唔係百幾個都出返黎咩
仲在生?
屌,有冇人反駁我,話係警做都比啲證據呀,下下屈人咁去查搵鬼信
你收下把閪口喇,幫下自己積下福喇!
樓主緊記注意自身安全,盡量唔好去人少既地方同單獨一個

另外想問出殯時有見到屍體嗎?係佢屋企人同意火化?
2020年年頭蓮塘口岸會啟用
香園圍人煙開始會多 公眾又會開始關注
會唔會係個契機令事情逐漸浮面?
定還是相關秘密會逐步徹離香園圍
另覓地方繼續運作?
其實有無可能條浮屍根本唔係陳彥霖,可能係其他義士

1)發現浮屍當日公佈係25-30歲女性,同15歲相差太遠嘛?
2)佢媽媽曾經留過言浮屍唔係佢個女,另外浮屍9月22發現,9月24佢媽媽仲揾緊女
3)而家屍都燒埋根本任佢up,怕站唔住腳。
4)話9月19同朋友一齊但呢個朋友到而家都未出現過,時間線究竟有無誤導?

真正陳彥霖可能喺gay巴講嗰個地方處理咗送走咗.....而家只係作返個故仔,令件事無可疑、唔好再查,等呢個人消失就算。

鳩估
問過法醫未
我覺得我地要搞番個流水革命受害人聲討遊行
老實講 如果iamGay巴 冇講香園圍 你知唔知香港有呢個地方 加有間白虎山狗屋?
男朋友會唔會被消失
姐係個啲地方一直都係咁恐怖?
[遊行新方式]會師
https://lihkg.com/thread/1646726
係 訓唔着
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞