陳彥霖背景+失蹤過程整理

3018 回覆
6218 Like 35 Dislike
一定係香港仔
agree
你岩!總之呢單野咁危一定要杜絕有狗潛伏既機會
可能係佢都唔想知
嗰位巴打叫柚木NTR
喺一個長洲死亡post一齊討論
個男仔手腳纏幾舊大石沉落去 警方都話無可疑
講咗一排佢就話要去探下路
好似有人pm過佢 但佢懷疑係單獨去
講完之後就無人再有佢消息
隔幾日後佢個帳喺每個post都post bam圖自爆 個用戶名仲改埋做我要自爆

之後有人發現就係柚木個ac 開始再神探post
有個叫gogocheung嘅人講嘢1999成個呀叔咁 但又好似知啲嘢 好撚玄
其他人就睇到好心寒
我覺得佢有機會俾狗女女女
之後受到咁大打擊睇唔開去自殺
好似關於一個同性戀派對既野 最後件事冇人知係點
約係鬧市
叫定d唔關事朋友係望到ge地方
確認晒無問題
分別叫自己朋友過黎拍晒片 (所有人樣)
做定back up

有人之後消息就出片
唔可以話冇用 但如果隻狗既post只係哨兵唔會take action,比佢通風報水去到果邊由其他狗收網我地都係會收皮……
push
咁樣真手足都會危……同埋我當24人每人叫多個朋友影姐係多24個知本身24個既真面目 狗既潛伏機會又大左
sorry巴打我唔係想ban只不過真係想所有可能性列出黎 有少少差池既我地唔係被捕咁簡單 係被消失 請見諒
笑咗
呢幾日去香園圍既人小心d
真定假都好啦 香港而家非常黑暗
Mon post可能已經派人監視嗰度再追蹤你
建議出定不自殺聲明比信得過嘅人
屌你老味
下世狗都無撚得你做

咁撚賤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞