陳彥霖背景+失蹤過程整理

3018 回覆
6218 Like 35 Dislike
1. 隔離post有人吹個女仔人緣差,又mk又蝦蝦霸霸,係咪流料
2. 有無同佢屋企人接觸過,奇唔奇怪
唔係啊⋯⋯咁恐怖
Push
荃灣個單?黑衫褲鞋 有血係地下個單
而樣真係好關鍵
要確認下佢老母條仔係咪狗
Tkl HKDI:漏電話

翠琳yc:擺低手機 身份證 學生證

係咪咁?有啲亂 sorry各位
銀包電話都漏係學校喎 仲電話殼?
push
根據上面自稱死者嘅朋友講
死者有兩部電話
地鐵站啲職員唔會幫你保管財物佢會叫你攞去差館 有啲咩人可以咁做呢就係嗰班有特權嘅人
屌你老母
佢係有兩部電話
我睇到好寒...
但係有人話佢有兩部電話喎
宜家好多單都係唔出聲 一係出聲就話同政治冇關 個tone一模一樣
sorry,呢D我唔熟, 因為我同佢淨係小學同學, 係喺佢失蹤嗰陣同班朋友先知道我上面果D資料, 但可以幫你問下
上面果張成篇都只係用逗號
下面果篇用頓號取代左逗號,仲加埋感嘆號
肯定唔係同一個人啦
依啲咁既習慣點會無啦啦改變
我有差少少野林唔通 (最後於9月19日下午2時15分在美孚與友人分開) 個個人呢 係咪真係19號有人見過佢先
自稱係佢同學出澄清post呢個人好撚鬼呀!!!!前言不對後語 15歲既同學要加班????
學校咁多CCTV, 點可能會特登走番學校放低事主物品... 如果佢有同學搵到, 一定會去通知事主, 做咁多不必要既野捉蟲?

既然事主都可以就咁扔落海, 銀包學生證點可能處理唔到?

但我真係唔明, 他殺既人一定會毀屍滅跡, 要消除DNA唔洗扔落海, 是但搵個地方埋左佢, 過一個禮拜咩都腐爛啦, 2002白沙村d女童受害人都係咁唔知有冇被姦

我個人傾向相信係大陸仔/仇家做, 而扔落海係因為佢地知黑警唔會得閒check, 幫事主著番衫都廢事
公海既人講 都未必真
推。重要資訊
up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞