【眾籌】我地出咗final draft啦!!!!

2168 回覆
6886 Like 25 Dislike
大巴大巴打落林鄭塊面到
推呀
香港勝在有香港人
多謝咁多位巴絲
唔使理
云伯既青山派page4嚟
Liberate Hong Kong
加油!辛苦晒
係喎 原來篇文刪左
同意,就咁睇會以為係講200萬人上街但被警察用武力打壓,好似唔太準確
不過包埋僑民哩點同意
我上面都有提
Push
我覺得唔夠強勢
語氣有啲苦苦哀求咁
如果可以加啲憤怒
講下香港人承受緊既situation
例如我地想反抗但面對既係港府背後既中共強權
咁先可以將件事帶到去中國層面
而唔係香港內政既感覺
咁既話帶上G20就fit晒
pish
知道你地辛苦 我地都係擔心睇下啫 呢個都ok la
雖然係陳雲講嘅,但站喺海外僑胞角度睇,會更受佢哋關注。

FYI:
陳雲:不要再用「反送中」之類做標語

香港國際關係的啟蒙教育。逃犯條例修訂已經實際上取消了,不要再用「反送中」之類做標語,免得外國人說反對運動已經成功,你們來做什麼?

要講的,是「保衛香港憲法」,將基本法的憲法地位講給大眾及國際知道,講得多就成事。
向領事館請願,向國際報紙登意見廣告,是「敦促國際社會保護香港獨立司法管轄權」或簡單說「保護香港自治」,不是「反送中」。「反送中」已經out咗,因為已經成功爭取。

講「憲法」、講「自治」,多向國際宣傳,香港就變成實然的主權國家,知道中共是侵略香港的constituton和autonomy。明未?

唔好話陳雲激,美國眾議院主席及發言人佩羅西(Nancy Pelosi) 在公開支持香港人的聲明說,香港人在捍衛主權(defend their sovereignty),佩羅西夠激未?人地講香港有主權ga。你醒目,就識得跟啦。

唔好因為陳雲教你,你就抗拒唔學。我無收你錢,也無收公立大學的薪酬。我賠本的。

#國際關注
push
辛苦矖
你都好重要

長輩圖要持續更新

辛苦你
push
有無機會可以睇睇排版?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞