【眾籌】我地出咗final draft啦!!!!

2168 回覆
6886 Like 25 Dislike
推到樓主睇到為止
pushhhhhhh
唔知仲改唔改到
雖然知道樓主佢地要短時間內交文好難做到十全十美,但睇完份draft都會忍唔住擔心篇文有無預期效果,會唔會引起外國關住,唔想巴絲打捐完錢後希望愈大失望愈大

利申:感謝樓主佢地付出時間精力
我覺得有個point好重要,我地尋求國際聲音,應該係廣告上 有我地登既地區報章媒體資訊 話人知我地登左,咁先俾到讀者訊式知道,呢篇廣告係全球連結,俾佢地有全球參與感覺
Push
咁就夠draw attention
其實國師俾左方向
“捍衛香港自治
同 香港憲法保衛戰 ”呢兩個term真係簡單直接
人地美國國會近排講香港都係講緊自治權

同埋篇文直係太長
你簡單列五項要求
加個qr code 就得
My two cents:

Shouldn’t we stress that no matter what nationality you are, the Chinese government can request for your extradition as long as you are in Hong Kong and have committed no crime here?
睇到眼濕濕
NYT交左上去啦?
巴打,記得用圖,同原持有人講聲
費時成班cctvb報紙告我地
我估d報紙會對摺賣,個Caption最好放哂入上半part

Layout 同 topic 我覺得呢個最好
最新進度整合: (有個簡明版目前整理緊放左喺工作表3)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/16IXNdIpojVFOttH_Q-4bR9qA31dPUZtNXvhB6HjP6C0/edit#gid=0
會計表:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ixPdJAjO2vzhV2Zlyvr6V6ub3tOOgPum_BISpNcpIuo/edit#gid=563580706

德國、日本、美國、英國、韓國、澳洲、台灣、法國、印度、西班牙、芬蘭、加拿大、愛爾蘭已經有人跟緊 其它國家巴絲可以單聲會跟,再自發跟住先(聯絡報社,報價,報位,有料再報上黎)
自發做野有料有成果想Report既可以TG: shameonhkpolice 做分流聯絡
暫時Handle曬手上既CASE先再考慮新既國家
真心推呢個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞