【眾籌】我地出咗final draft啦!!!!

2168 回覆
6886 Like 25 Dislike
可以的話,個上款應該係
Dear readers of The New York Times,

因為個publication 既全名係 ‘The New York Times’, 唔係’New York Times’。

我哋嘅水平始終要高過DoJ鄭若驊,有啲嘢係要咬文嚼字。
Push
title應該再短D?
支持越精簡越好
謝謝~~
未睇哂留言唔知有冇人講

Bankers, businessmen, tourists, and even ordinary Hongkongers could be arrested and sent to China for trials of alleged crimes and fabricated accusations.

呢段會唔會調返轉話even 外國人都會俾人送中好d,始終而家係寫俾外國人睇
上面有人suggest: We shall never surrender 幾貼切
好似英文同日文稿已定?
這是重點要提
可以講多啲其他
普選/基本法/中英聯合聲明個啲
建議縮短個發展過程 因為新聞可以睇到

PUSH
推用We shall never surrender同用航拍圖
push
有巴打提過,不如比Miss Mo毛孟靜睇下啦
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞