【眾籌】我地出咗final draft啦!!!!

2168 回覆
6886 Like 25 Dislike
辛苦晒!

圖真係好重要

同埋係美國時間既28號? 叫啲fd支持下
一定要燒多d落大陸到
係咁講林鄭冇用
辛苦晒
辛苦文宣組我愛你地
push!!!!
會唔會加埋 please liberate hong kong聯署link會好啲
有冇可能加qr code/ link 整段片宣傳
一定要燒多d落大陸到
係咁講林鄭冇用
圖好緊要
要對付既係中共
唔係香港政府
辛苦曬
多謝你地
而家講係咪已經太遲 但係真係覺得咁樣講先會食到西方左膠條水

唔好長篇大論講反送中 只攞嚟做一個例子反映共產主義滲透 (勾起返鬼對冷戰嘅回憶)再講少少警察暴行 引發人地同情心

強調香港人係自由世界一份子 雖然落左係極權既超級大國手中二十年 仍然熱愛自由 民主 人權

再講下香港人有幾團結同對抗暴政既決心 毫不退縮

簡短有力三段就夠

plead/beg/save 個啲字唔建議用 太卑微 亦都令人覺得大把陷入緊戰亂既國家慘撚過你
亦都唔建議用太arrogant 既字眼 好似香港人救世界

要不亢不卑 希望自由世界人民join us in the fight against totalitarianism
唔好
嗰篇野内容同英文都極唔掂
辛苦了
辛苦哂~
Can it mention what we ask for is some kind of "fundamental" right, e.g. freedom, rule of law (democracy: i wonder if this word can appear or not)
defend our sovereignty and liberty
咁樣會唔會好啲,可以押韻
啱呀 就係呢樣
我地出到世界就要打真大佬
林鄭呢d小boss
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞