【眾籌】我地出咗final draft啦!!!!

2168 回覆
6886 Like 25 Dislike
thanks!! 支持第三個 幫推
點解我覺得通常係比人打到就死既時候先會講We shall never surrender 唔用surrender得唔得?
Compromise, Give in 點睇?
加油呀文宣,攬炒巴
push
WE SHALL NEVER SURRENDER係quote自邱吉爾嘅
https://en.wikipedia.org/wiki/We_shall_fight_on_the_beaches

Finalized?
推 依到都有啲有用既point架
如果要推到國際高度,主題唔可以再係咩撤回放人,呢D野係香港家事, 外國人冇乜興趣同能力幫手你嘅家事。如果要推到國際高度,衣家係要屌共產暴政點樣侵食香港,從而"他朝要体也相同", 有朝一日CCP一樣會用錢, 軍事,滲透,謊言侵蝕外國。

衣家講緊Liberate HK,仲講咩下台, 道歉? 俾你HK gov't做哂又點?Under chinese rule 你估之後冇其他嘢跟尾, 以後冇下次?!!! 醒下啦香港人!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
睇到好亂,有冇 confirm 邊份係 NYT 最終版?見 google doc 入面都冇
提外話 有無手足知奪回香港張原圖可以邊到搵到想用黎做fb banner
第二段應該將tourist 放最後?
見到Hongkongers嗰個位好感動大家要加油打埋呢場仗
Lm
其實你可以幫你FRD寫係到,
如果多人認同, 會幫手推到文宣組睇到
請受小弟一拜
同埋人地話哂總統
加番稱謂會唔唔會好d
777 都有稱謂
而加算係求緊人
Push 想知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞