【眾籌】我地出咗final draft啦!!!!

2168 回覆
6886 Like 25 Dislike
PUSH
有幾下grammar要改但支持呢個新content
推 support
我做埋少少嘢陣間再整合吓眾巴絲嘅修改再出一個draft
劣改

感覺個標題太軟弱同平靜 唔夠we shall never surrender嗰種士氣 所以我用左眾籌post2 位巴打張圖執一執啲brightness同contrast 之後較大左個標題
用左final draft post 入面位巴打既內文排版
純粹invert左成舊野dum入去用 因為真係幾readable
推!
Push
呢個好好多 冇異議 辛苦曬
想問下點解內文唔左右對齊??
第一句可唔可以變We are a group of concerned citizens (delete who were) among the two million protesters who filled the streets of Hong Kong. 同一句有兩個’who...’ 好累贅
sor內文個排版要再改改 睇多幾眼 好多要連埋一齊既字都分開左 會讀得唔順
如果攬炒團finalize左先再改
btw design狗遍地開花
我懶 拎左有位巴打張圖既內文dum入去咋 見望落去幾舒服
辛苦曬各位前線
推同 希望睇到好多巴絲幫手改嘅日英ver
辛苦曬咁多位
同意, less is more. 多謝
太好了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞