【眾籌】我地出咗final draft啦!!!!

2168 回覆
6886 Like 25 Dislike
我相信文宣會睇意見, 改唔改到唔知.
但都認同要個scope大啲, 例如有傷者被警察拉落救護車被捕. 直情係人道危機, 亦可以話已經嚴重到超越"干涉內政"
會唔會剩係義士件衫出黃色
其實都唔係 總括黎講大家都係推個幾樣野
真心,各位好勁
感激!
屌,整得好好
感激
今次咁趕 點follow得切
好唔掂,重點唔突出,仲係講緊暫緩唔係撤回,如果我係美國人,講真見到篇無咩重點嘅文,唔係好知defend你嘅主權同自由與我有乜關係。連美國人、美國在港僑胞都有可能被中共拘捕都無講。
你要去外國登廣告,最緊要係講件事點解都關美國事,呢篇文講嘅嘢完全同美國人唔拉更。
辛苦哂!!!!!!! respect!!
鬼佬好多大愛撚。當佢地上網搵資料發現連登仔cyber bully班警察,到時backfire仲難搞
Push
我明,只係唔想大家比咁多壓力一班巴絲
真心覺得佢地壓力都好大

希望仲改得切的話參考吓呢個post幾個主要意見
同意

2047 唔講埋?
This is much better!
May I suggest a title?

We, Hong Kongers, stand together to fight for our rights and freedom

Any thoughts?
希望仲改到文 唔好浪費左香港人嘅心意
辛苦晒兩team,大佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞