【眾籌】我地出咗final draft啦!!!!

2168 回覆
6886 Like 25 Dislike
我地除左希望將香港呢件事成為國際聚焦
同時間我地唔自私 同樣為其他地區發聲
e.g. 被大陸打壓民運維權 蘇丹 台灣 加泰隆呢亞 等等等等

如果我地可以創造一個似#MeToo movement 出嚟 你話好唔好
FINALIZED 咗但其實重有冇得改下呀?
起碼150 TEAR GAS 嗰PART 真係要改改
呢個真係有少少誤導人...
推呢個回覆 出得New York Times就唔可以比位人入
巴打,其他國家報章排版係咪唔會再變?
好心參考依度眾人意見改下
係囉
呢PART 唔得, 會誤導人

可能外國巴絲唔係親身經歷自己都搞亂咗
咁可唔可以改下一份唔登一樣內容?
或者nyt有無得登多一日?
英國報紙可以改一改嗎?btw,多謝你地
呢個要推
辛苦晒!!
最新進度整合:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/16IXNdIpojVFOttH_Q-4bR9qA31dPUZtNXvhB6HjP6C0/edit#gid=0
會計表:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ixPdJAjO2vzhV2Zlyvr6V6ub3tOOgPum_BISpNcpIuo/edit#gid=563580706

德國、日本、美國、英國、韓國、澳洲、台灣、法國、印度、西班牙、芬蘭、加拿大、愛爾蘭已經有人跟緊 其它國家巴絲可以單聲會跟,再自發跟住先(聯絡報社,報價,報位,有料再報上黎)
自發做野有料有成果想Report既可以TG: shameonhkpolice 做分流聯絡
暫時Handle曬手上既CASE先再考慮新既國家
認真
樓主可唔可以採用以上咁多位意見
好多都值得參考
其實大體上都係個幾項要改/加
我明白你地團隊好辛苦
同埋真係好感激你地出心出力
但因為今次真係歷史性
唔想有任何差池
頭先睇google doc進度
英國其中一間都submitted
辛苦了
感謝!!
辛苦哂
但想問之後其他報章仲有冇得改改佢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞