【眾籌】我地出咗final draft啦!!!!

2168 回覆
6886 Like 25 Dislike
This is why two million of us took to the streets. We were unarmed. We had only helmets, umbrellas and plastic wrap. In return, the police suppressed us by unleashing 150 tear gas canisters shot in close range, aiming batons at our heads, and firing rubber bullets and bean bag rounds. Numerous peaceful protesters were unjustifiably arrested, interrogated, and stigmatized as “rioters".

兩百萬人上街同150 tear gas 唔係同一日發生,咁樣寫會唔會唔多好?
Push and thanks !
push
辛苦晒
呢個好!!推爆佢
加油
圖好緊要
我成日覺得
係 office 有啲同事好忙咁瘋狂打字
其實會唔會就係巴絲你地

好強大
英文唔好只能出錢同幫推
感謝
樓主不如加埋加泰隆尼亞兩份大報,
我啲加泰同事話好多加泰人都好關心香港個情況係點
https://www.lavanguardia.com/
https://www.elperiodico.com/es/
多謝你地 推
感謝
多謝晒你哋
我想問,香港美國關系法修訂都講左會要求香港係2020之前要「由人民直選」立法會。間接要香港普選特首。點解我地完全唔題嘅?

定係我miss左啲咩?
想知乜樣
雖然好想加普選野落去 但再加一大段野又會顯得太長 人地可能會冇心機睇
好重要
感謝
仲要唔要捐錢
有無得加動畫二維碼
同埋好似無咩感情,最少加句 "We love Hong Kong"

巴打辛苦曬

記得要update番而家嘅進度上眾籌個網!比多啲人知!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞