【眾籌】我地出咗final draft啦!!!!

2168 回覆
6886 Like 25 Dislike
啱,如果我求100% factually correct, 咁我都唔可以用peaceful, even vast majority were
搞手加油
唔緊要, 我都錯手負皮埋自已
繼續推
辛苦哂
好似加返subtitle 清晰啲

建議再改改先,標題唔投降即係自己搞得掂,咁人地未必會幫你尤其係save hk同 stand with hk 既分別,後者更表達出民族尊嚴同意志。純粹建議,不譴責不阻止
In defence of Hong Kong autonomy, the bridgehead of the free world

明確咁將呢件事唔止係一次條例修訂,而係中國作為極權國家打擊香港嘅其中一環

3. 講得好啱,歐美真係唔buy擺出弱者姿態求人打救呢套,我地應該要表達岀,香港同崇尚自由嘅歐美屬同一陣線,大家一齊對抗中國
雖然目的都係外國支援,但比人個觀感會好好多

唔夠出聲
自發做野有料有成果想Report既可以TG: shameonhkpolice 做分流聯絡
好撚勁!
非設計師
就讀者觀感呢張會易吸引到我去睇
黑白係靚 但我真係望一望就算唔好詳細睇
好掂!
各有各做,兄弟爬山‼️
辛苦哂
加油!
加油,香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞