【眾籌】我地出咗final draft啦!!!!

2168 回覆
6886 Like 25 Dislike
係... 遊行嗰張唔夠eye catching
第一眼望落去係一堆人 塊banner啲人又唔識中文
我覺得佢地講林鄭嗰段可以同中聯辦嗰part合併
然後加返1-2句講下影響,類似用返你寫嘅「また、香港への日本旅行客や香港在住日本人が万が一、香港で法律に違反する場合、中国へ引き渡せる可能性があります。」
不過要強調係違反「中國嘅法律」,咁先夠貼切
台灣有無搵蘋果日報?要contact的話可以搵我。
日本已交稿
多謝晒大家!
お疲れ様
好型
PUSH
お疲れ様でした!!!
[眾籌各地登頭版民間資訊整合]

最新進度:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/16IXNdIpojVFOttH_Q-4bR9qA31dPUZtNXvhB6HjP6C0/edit#gid=0

會計表:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ixPdJAjO2vzhV2Zlyvr6V6ub3tOOgPum_BISpNcpIuo/edit#gid=563580706

德國、日本、美國、英國、韓國、澳洲、台灣、法國、印度、西班牙、芬蘭、加拿大、愛爾蘭已經有人跟緊 其它國家巴絲可以單聲會跟,再自發跟住先(聯絡報社,報價,報位,有料再報上黎)
自發做野有料有成果想Report既可以TG: shameonhkpolice 做分流聯絡
暫時Handle曬手上既CASE先再考慮新既國家

(0016update: 成個表格式重整左,將成舊資訊打散晒去唔同工作表,要麻煩大家click下面啲sheet 2-5)
推!多謝晒咁多位
感謝各位巴打絲打!!!!
推!!!
與其咁多國家,不如最大嗰幾份登兩日
お疲れ様でした
I think we might add DQ too. to show how normal Legislative Council system is injustice. We can point it to one man one vote
頭先有巴打提過WE轉做黃色
唔使改之餘又夠搶眼
今次登報發揮o既作用可以遠超預期
https://lih.kg/1257390
唔好意思我電腦打唔覺咁長 拉底小小有紅字
香港人真係好撚有錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞