【眾籌】我地出咗final draft啦!!!!

2168 回覆
6886 Like 25 Dislike
呢個好好呀
推!各位巴絲好強!

又,有無一張圖加 hashtag 俾我地,G20 個日揀個時間點全香港不同人、不同專頁、不同 KOL 齊齊係不同 social media (fb / IG / Whatsapp )貼出嚟,強迫洗版?
捐唔切

捐俾義士有乜推介?
[眾籌各地登頭版] 最新進度整合: (有個簡明版目前整理緊放左喺工作表3)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/16IXNdIpojVFOttH_Q-4bR9qA31dPUZtNXvhB6HjP6C0/edit#gid=0
會計表:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ixPdJAjO2vzhV2Zlyvr6V6ub3tOOgPum_BISpNcpIuo/edit#gid=563580706

德國、日本、美國、英國、韓國、澳洲、台灣、法國、印度、西班牙、芬蘭、加拿大、愛爾蘭已經有人跟緊 其它國家巴絲可以單聲會跟,再自發跟住先(聯絡報社,報價,報位,有料再報上黎)
自發做野有料有成果想Report既可以TG: shameonhkpolice 做分流聯絡
暫時Handle曬手上既CASE先再考慮新既國家

(2334update: 目前文宣組巴打應該消化緊連登對登報內容既comment亦都問緊各路高手意見, 難以逐一回覆請見諒)
(2344update: 日文組方面更新左日文稿, 已同步)
Idea!!!
字體唔夠strong
Push
Pish
新聞稿黎講未必可以寫得太黑暗?
同意轉字體
雖然真係好急但呢到好多巴打既建議可唔可以都睇一睇,微改少少
其實可唔可以揾個native check check佢先...
晒錢晒機會事小,最怕係全世界都恥笑香港人寫廢文
呢個version 寫得好清楚
readers睇左,会明白如何幫

cheers!
冇睇開佢FB,但如果堅既話可以諗諗佢
push 巴打可以另開新post
唔好意思,我想問下係咪真係冇圖片,淨係得文字長篇大論?
幫push
開左喺政事台,其實係咪應該開返喺時事台?

https://lihkg.com/thread/1257593/page/1
重點係其實係咪所有野已經finalise
到底其他報紙改唔改同改成點先
辛苦哂咁多位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞