【眾籌】我地出咗final draft啦!!!!

2168 回覆
6886 Like 25 Dislike
辛苦你地
liberate hong kong呢句好撚柒呀 唔好再鳩講啦
gotta bring it up to democracy vs autocracy, good vs evil
樓主,覺得廣告都係圖比較好,大大隻寫Hong Kong先會有人留意,太多字雖然清楚,但其實可以放link 俾人上網睇段野。
但點樣都好要吸引左人哋望篇野先得。
Push
我個人覺得唔應該以求援既方向來做,應該寫出香港人既志向,唔係求援而係尋同路人。
個三個訴求字體大D好似好D? 而家粗體唔夠搶眼
寫得好好
請問如果最後一句由under Chinese rule 改為under rule of the People’s Republic of China 比較貼切?
係好多多外國人眼中,香港人其實就係中國人。當然,1997年前出生的人可以講自己唔係中國人係英國人,但好遺憾,1997年後出生的人唔可以咁講,最多只可以講自己係香港人。
又話never surrender
又求人liberate hong kong

係咪精神分裂呀
大隻字寫住

WE ARE HONGKONGER,

再寫條款會更吸睛。
好齊心
agger
寫得熱血些少,然後呼籲全球同香港聯手抗共,推動民主
咁先對得住WE SHALL NEVER SURRENDER
支持!
多謝巴打辛苦晒感謝你
黑白色唔夠搶眼
加啲色好
視覺上, 可以即刻見到係關香港事, 好似好D

依家要讀細字先知道係講緊邊度
張相可唔可以大D?
QR code裡面可唔可以擺埋警犬揼柒我哋啲片?
唔好Save Hong Kong啦
又never surrender又要人save
Fight with Hong Kong都好過佢
推這個,一張圖勝千言萬語。
講到香港救世界咁
然後叫人save hong kong
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞