[人生在世]一人一個中學傳奇人物同事件

1001 回覆
5101 Like 74 Dislike
屌呢個笑左
我剩係覺得好Mk
喺個同學locker 書包噴止汗劑
搞到成個班房都係
老師入黎上堂都頂唔順要走
咦同校喎巴打
有次想屙屎就入左廁格,屌佢老味成個廁格都係屎,個牆仲有幾個屎既掌印。

第二日早會校長叫人下次冷靜啲,表示理解不能。
陳庭佳
想知樓主點跳入去
初中有游水堂 係喺朝早頭一二堂
住得近泳池嘅同學 可以自行去泳池等
有個男仔著住泳褲去
上完堂沖涼著番衫個陣佢發現自己冇帶底褲
大嗌咗句:頂 冇帶底褲
其他男仔聽到就一傳十 十傳百
男同學嗌到成個男更衣室都知->
沖好個d又出去話埋俾女仔知->
收風個女仔又入番更衣室話俾成班女仔知
搭車番學校個陣全車人都已經知佢冇帶底褲
再小息一傳成級都知 同隔兩級都知
一放飯就番屋企著番條底褲
到個男仔畢業都仲有人提番佢真空上堂

勿相認
下 我中六畢業都有二十萬啦 有幾傳奇
咁重口味?
個阿sir係咪姓陳
中學就係咁 咁撚小事都傳到仆街 佢呢世係班同學心目中都係冇著底褲
中五中六個年,有個同級嘅男同學成日走去中一中二個邊打羽毛球,識女仔,成日話自己係港隊 有次吹水吹大左話自己係陸運會100m跑9秒幾,快過世界紀錄,比我地知道左笑到依家
其實好簡單 好似muscle up咁 第一下最用力之後用腳踩牆拉自己上去
係要小心D入面有冇人
屌柒佢啦 9秒幾
讀女校既
咁通常除左地下個層係男廁 全部層數淨係得殘廁同女廁
有次個fd喺地下個層勁急尿 諗住好快去完男廁就出嚟 因為學校不嬲少啊sir 點知佢去緊個時聽到有人喺出面柯尿 所以等陣先出去 點知一出去個時俾個啊sir見到佢由男廁出黎之後嚇撚死 好彩最後無搞到好大件事 佢只係俾班主任鬧左幾句 同個啊sir道歉就算 但之後好似傳到每個啊sir都知
個時趕時間直接係一樓跳落去地下個花園到
佢綠色社,我地之後笑佢綠色閃電到依家佢真名係咩已經唔記得
勿相認
以前有個鐘意吹水既同學同成班人講佢練拳練到可以拳打裂道牆
有另一個仆街仔聽到之後,佢就周圍同人講個吹水同學話自己可以一拳打爆間學校
藍田?
我中學(馬鞍山)曾經發生一件事 人稱「棄車保帥」年事就係某一層某一格男廁發現左一條瀨左屎既底褲 屎屎尿尿既野一傳十 十傳百 惹起大家討論 由呢條底褲推理 明顯事主瀨完屎 為左全身而退 忍痛放棄底褲真空 所以就有左棄車保帥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞