[人生在世]一人一個中學傳奇人物同事件

1001 回覆
5101 Like 74 Dislike
有個人係天台試玩具槍 仲要po左上youtube話自己試槍 之後全學校叫佢 [天台狙擊手,狙爆你個頭]
唔係
呢個好正
讀書既浪漫
唔好PM我 你地好多人都估錯!!!
中一個時有位同學鍾意拎個5蚊銀 碌落地下
然後追住個5蚊 再碌再追過
自此之後 條友中一到畢業 都叫5蚊佬
天水圍嘅中學?
有個傻仔扯恆條橡筋想射人
點知瞄緊個陣鬆左前面隻手指公 倒後射中自己隻眼 第二日請埋假
你地真係一班傳奇 希望可以流傳落去俾啲師弟師妹
十幾人行動 個場面實好似火影咁
打埋呢個訓覺

中五既時候好鐘意蟲 有一次係後山捉佐7,8條毛蟲, 之後好比心機番學
認真去照顧佢地 但有一次過佐幾日假 番黎佢地走哂 得番一條 唯有全心全意照顧佢 放佐入一個好靚既箱入面 但有一次唔知比邊條撚樣報串 搵佐女老師黎捉我 咁我果時就拎住條蟲 佢叫阿強
個女MISS: 收埋D咩係後面阿!
我話:唔好啦MISS 你唔會鐘意架!
佢: 拎出黎!
我之後拎佐出去 佢驚到大叫 之後搵佐校工放生佐佢

我永遠都會記住你
中基?
我讀書嗰陣唔知邊個男仔帶頭玩先,轉堂嗰陣趁老師未嚟會掉啲裝咗少少水嘅即棄水樽上去(以前bonaqua啲水樽未係咁薄無咁易爆),睇下打中個風扇之後會車中邊個,後尾個樽去到邊個度又未爆嘅,不論男女都會自動波接力咁掉返上去
想當年我仲讀緊BAND 3中學
有條MK撚狗咁撚我, 話約我隻揪
佢以為自己有腹肌就好撚好打
(但其實我當時己經舉左兩三年鐵,一直有飲奶粉
不過我BULK緊, 即係夜神起義 Bane 果種大隻型
所以D肌肉線條未現到出黎)
我D 毒撚FD 嚇撚到標尿

「唔好同佢打呀, 佢有腹肌架」
「你痴左線咩, 你見唔見到佢幾咁FIT 呀」

我心諗話你怕你嬲
有腹肌唔等於有力量
我笑笑口咁答應左條MK 放學去籃球場打過
fast forward 去到決戰時間
成班同學企哂係側邊睇
佢就除左件校服
成個小丑咁係到谷佢果幾舊腹肌仔

見到成班以為佢好好打果個情景,我真係快忍不住笑

雖然最後佢打到我仆街, 牙都甩埋
但完全同腹肌冇關

似柒事多啲
有條友屙完粟米屎睇落覺得好精緻 對住廁所影咗幅屎相post上whatsapp group
F4定唔知F5果陣,隔離班有位男學想表白,之後寫左封信俾佢意中人,點知佢身邊啲人周圍唱又起曬烘,之後有老師上黎問發生咩事,理解完發生咩事之後就當住所有人面前撕爛左封情信
中學同級有條友瘦到成碌柴
成日打飛機話自己運動好撚勁
小息見佢打波俾個低form屠
水運會游水偷雞起步
吹晒雞都叫唔停佢
全場睇住佢一人游完50米
因為唔計所以重新比賽
結果佢真係冇力 包尾
柒到仆街

畢咗業仲戇尻
成日facebook講到自己天上有地下冇
大學收硬佢 以下係佢既名言

想通了,即將要和社會接軌, 就職後要拼盡全力賺錢,拿取權力。 會首先經香港公開 ... 簡直是公司主力核心。 我迫不及待好想玩玩了。

今天跑了10000米

唔開名了
有一排去廁所個廁板長期好多尿,搞到成日要落樓下去大。咁一次成大班男仔去廁所啦,一個冇乜朋友嘅同學入左廁板屙,之後我地成班係出面聽到撻撻聲。咁我同一個fd 就裝下佢咩料。DLGH 佢係度仙女散花咁屙落個廁板到,360射扭晒腰勻個廁板。
係訓導處 當住個訓導老師面前食煙 最後比人記過

勿相認
有人係班房較快咗個鐘
老師唔聽鐘聲搞到早咗落堂
大埔地下有水池既中學,其實唔難諗到邊間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞