[人生在世]一人一個中學傳奇人物同事件

1001 回覆
5101 Like 74 Dislike
做乜撚
大圍
睇下邊個笑到最後
我仲要同你同級
美林?
笑 笑 笑
讀中學果時好興 Parkour,咁我有個同學就好鐘意玩
有一次班會活動去班主任屋企玩,佢係人地個會所一樓直接跳左落地下,仲要雙腳落地
過左無幾耐之後佢就行路跛下跛下,我地問番佢點解會咁,佢話膝頭磨蝕左
孫尚香
最後刷唔刷得甩先
好同意band 1先恐怖

因為學校小食部啲水仲貴過出面士多,我地一行人出去買完再用原價貴少少,但平過小食部嘅價賣翻比啲學生 係班房出面擺檔咁,之後仲要越賣越多野 但最後都係比訓導發現屌左一獲
新翠
1.上物理堂阿sir拎咗個整靜電嗰舊嘢落堂冇拎走,成級男同學一人一張櫈企上去手拉手由走廊尾拉到走廊頭叫鳩上落樓梯班人握手,電到佢仆街

2.有個留班肥仔好黑人憎,夏天都著住件冷衫,搞到成件恤衫都係汗漬,被稱為「黃金甲」

3.有條友成日串串貢,結果小息由幾條友捉佢corn到成級男仔捉佢corn,到最尾佢落堂前已經半蹲準備起跑,一打鐘直接9秒9落操場,最on9係d老師知佢情況個個都恥笑佢冇人幫佢
有條友跳大繩個陣對住條繩扯旗同埋上堂個陣問個miss咩係處女
中二有條肥仔成日話自己啲契哥係會計師,律師
又話有啲契哥有幾億身家
有次話契哥係美國起咗間醫院比人炸爛咗
啲人當佢神咁拜

係你呀湯旻X
帶多士爐上課室整多士
成個課室充滿陣多士味
樓主識唔識拳強
10/10
學校搞社際比賽有個同學開賭
開到全級都知佢個名
訓導最後出手冚檔
我記得個莊最後當差
我個故仔差唔多,聖誕節學校有個班制裝飾比賽
,我個班有兩個fd打算鋸學校後山一棵樹拎翻班房做聖誕樹,諗住仲唔win 硬 。點知訓導知道咗仲叫我地拎走棵樹翻去,最後我地dum 棵樹係學校門口啲草叢之後撘的士翻屋企
我地係有個又矮又肥嘅係馬桶前面瀨屎
條底褲仲要成件背心咁一睇就知係邊個
佢小息完遲翻黎條褲唔同左色 我地問佢 佢話褲鏈壞左
跟住我地笑9佢唔夠高坐馬桶
所以打飛機個條友肯定唔止一次係廁所打飛機
係廁所屙屎就甘爆落地下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞