[人生在世]一人一個中學傳奇人物同事件

1001 回覆
5101 Like 74 Dislike
佢有寫自己咩班咩名 ?
Run forrest, run
佢溝唔到之後有冇寫落去史記到?
潛能開發
Ho L 7
之後仲要罵返個學生無記性
有個同學日日都帶2支大水番學, 講緊係兩支2.25L可樂樽, 日日都見到佢飲得晒

F.5 last day lunch break 同成班死仔買左包金魚番學 趁班房無人一鳩倒晒落去 入面水族館咁
後尾個同學番到班房 成班圍住佢個位 笑到仆街 佢一見到個樽呆晒 但唔知邊個做 後尾訓導見到 捉左平時最曳果幾個照肺(唔係我地), 預科個同學都升番原校, 但已經無再帶大炮了

另外有同學食左代課Miss, 全校都知,個miss比學校兜左, D相msn周圍傳,後尾我問佢點解咁犀利, 佢一本正經咁講: "你做阿sir都想食學生妹啦, 其實miss都係一樣"
開post係創意台回憶往事 又唔係玩緊比賽
人地點睇我D故事都冇問題 我打出黎分享又唔收錢 nobody somebody who care
但你留言又講到自己聽過大把故仔又話唔分享下
似係你覺得自己係somebody 多d喎巴打
開post係創意台回憶往事 又唔係玩緊比賽
人地點睇我D故事都冇問題 我打出黎分享又唔收錢 nobody somebody who care
但你留言又講到自己聽過大把故仔又話唔分享下
似係你覺得自己係somebody 多d喎巴打
中二嗰年有女同學係課室賴尿
聲稱自己只係比好朋友惡作劇打爆左佢袋係運動褲後袋嘅蘋果綠茶
兩個班長呆撚左企係到望住地下攤尿唔敢抹
最後我去女廁攞地拖抹左

搞到我成個中學生涯都唔敢飲蘋果綠
屌你周星馳
中四lunch踢波係咁唔小心踢個波入泳池, 畫王燥底入黎叫我地唔好再射入去, 之後有個人一個窩利headshot左佢

諗番起佢呢單野冇報警都真係幾神奇
好MISS黎
綠色尿會唔會出事? 檸檬茶好D喎 不過都有D熱氣
仲要有泡架屌
正人渣
個陣撻左佢本野黎影up上fb
依家每年facebook 都會提我重溫下
如果係你會點做?
唔好del 好有用
好撚岸鳩 以為自己邊撚個
個毒撚仲被啲女同學當係變態佬
搞到好似佢自己除咁
無嘅, 如果個學生唔反cup, 就會被針對到喺學校無得抬起頭做人
嗰個男老師嘅行為都會影響埋其他老師同學生對個女學生嘅睇法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞