[人生在世]一人一個中學傳奇人物同事件

1001 回覆
5101 Like 74 Dislike
記得果時係雨傘革命之後無幾耐,咁我地個校長就岀晒名親共,所以基本每日早會都要唱國歌 ,咁有一日我地又如常地早會唱國歌,點知係前奏開始左無幾耐,有個低f突然衝上台大叫我要平反六四,共産黨下台之類嘅野,之後成班老師衝上去捉住佢唔比佢講野。

自此之後我地就再無係早會果陣見過佢了
屌過幾個youtuber
呢位低form有前途
hi 同學
柯屎都攪咁多野...
以前中學女生就唔知,男生因為俾人知你去廁所都整蠱,例如你一邊去佢就一邊係咁淋你水同踢門,無一格廁所門個鎖唔係爛,你柯屎既話你唔關門又...但關門其實又係一推就見到你,所以去柯屎都係神神秘秘咁唔俾人知。

咁而家D學校廁格鎖梗係堅固D,我就唔知仲有無咁多"爆格"出現。
有個同學係班房跳跳下跳爛左地下
係大坑東足波隊練波,條傻撚一腳踢左個波入草地滾球場。咁個草地滾球場係有個欄圍住。之後條傻撚爬過個網,個網好高起碼2樓咁高,之後上到最高個陣跌左落去。斷左隻手。最好笑係報警叫救護車嚟到個陣,救護人員係草地滾球場個門口入去,抬佢出嚟。
原來個門口係冇鎖㗎
同一條友嚟柒到上新聞
勿相認
講多個 同一條友

話說個physics呀sir教兩班
條友仔冇交功課

咁個呀sir有一日連住要教兩班
所以拎晒兩疊簿嚟交功課

跟著個呀sir派功課個陣話佢冇交
佢死口都話有交
之後個呀sir唯有話搵下
佢就搵個frd幫手問野引開個呀sir注意
之後將人地份功課交咗自己名塞入去另一班疊簿

結果個呀sir去另一班上完堂返返去俾返本簿佢
話原來擺咗落第二班到

一份功課改名交兩次
細個玩過
過多陣鬆綁啦
中學有個同學成日9up玩老師
個班主任都幾針對佢

咁班房唔俾人飲野
結果佢放盒裝蘋果綠係枱面
個班主任第一時間捉9佢

咁你正正經經講sorry就算啦

佢話裡面裝水
個班主任叫佢倒出嚟睇
佢真係倒
結果一睇就知唔係水
佢大叫
神蹟呀!

即刻俾人的撚咗出去照肺
好好笑 好大膽
講多個 同一條友

話說個physics呀sir教兩班
條友仔冇交功課

咁個呀sir有一日連住要教兩班
所以拎晒兩疊簿嚟功課

跟著個呀sir派功課個陣話佢冇交
佢死口都話有交
之後個呀sir唯有話搵下
佢就搵個frd幫手問野引開個呀sir注意
之後將人地份功課咗自己名塞入去另一班疊簿

結果個呀sir去另一班上完堂返返去俾返本簿佢
話原來擺咗落第二班到

一份功課改名交兩次
樓主啲故事幾好笑
識玩, 以後早會唔駛罰企同唱支那歌
民生
有個死gay 佬 幫人含撚 仲要俾返200蚊人

由中1開始 後尾越做越大 由精英班 到足球隊 都有佢既客 最估唔到有個足球隊份人幾正直既都係佢既客

同佢同班 有日我地搵到佢本記事本 有晒價目表

有冇相認
笑左出聲
果時學校後山重有一個大草原斜坡 咁我地有時食完午餐會去拎塊紙皮之後滑草 都算係我地五個既無聊玩意 你要塗d皂液之後加水先可以滑到草 咁有一次落完雨 我同佢地就去滑 可能係塊紙皮用得太耐同埋果日斜坡真係太濕 塊野穿鳩佐 果時係夏季 我地夏季既校褲係白色的 咁我個屎忽就變撚佐綠色 好撚柒 咁就搵塊野遮住跑塊樓下廁所救命 佢地係咁係度笑 我話有冇人可以幫下我 我自己刷唔到 我用d水係度卒 d綠色好似愈黎愈大撻 果時好撚絕望 又就黎要打上堂鐘 果時我一位老死就話佢有計 咁我就信哂佢 點知佢拎佐個鮑魚刷黎刷我蘿由 但果時冇得反抗 一係柒一係核突 佢一路刷班柒頭一路笑 點知有個老師開佐門 望住我個fd拎住個刷好開心咁刷我蘿由 之後我半扒佐係個洗手盤到叫佢快手d 佢望佐一望之後退後 擰番門走佐 佢地驚撚佐我地
笑鳩個同學係包 話佢係麵包超人 之後仲特登開個ig泥笑鳩佢
勿相認
係咪學生會會長😏
特登吹水話XxX係殺人+強姦犯

傳傳下有D低Form真係信左
笑到仆街
樓主讀皇仁
算吧啦,連登個啲全部都係受害者,點講出口
屯門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞