[人生在世]一人一個中學傳奇人物同事件

1001 回覆
5101 Like 74 Dislike
各處鄉村各處例啦 可能我地年代唔同呢
我地班有條廢柴本身已經係公敵 仲吹噓自己入medic又成 最後到放榜 我地個班主任同我地班frd爆佢best5得16分
個阿sir仲係到恥笑佢jupas排a1-3都係HKU medic cu medic dental
後來訓導放風,話第二個飛機仔係精神有問題,一旦有性衝動而壓制唔到,就會漠視一切環境咁出嘢。一年之後佢就轉咗校。
中學有條友上糖偷食糖
呀sir巡緊課室睇人做數
條友一路食一路走去搭住呀sir膊頭搭嗲
點知唔小心跌左粒糖落枱
全部人望撚住佢
佢話:sorry呀sir 甩牙
然後放翻粒糖入是
MST
唔好爆啦
中學有條友上糖偷食糖
呀sir巡緊課室睇人做數
條友一路食一路走去搭住呀sir膊頭搭嗲
點知唔小心跌左粒糖落枱
全部人望撚住佢
佢話:sorry呀sir 甩牙
然後放翻粒糖入
你有冇聽過個班主任冇做係因為鍾意咗個學生之後自己辭職
願聞其詳
成部 ipad 5樓掉落地下
到依加都未搵到係邊個做
勿相認
知吾知自己好撚戇鳩?
我都忍左你好撚耐
日日扮撚哂大家姐
認真講 係F.1女仔最壞係我同凱婷
你要扮我地吾會阻止
哈 點知你越扮越衰
有啲野我同凱婷都未出聲
有時連班男既都未出聲啦
幾時輪到你出聲呀?
有啲野心照架
壞學生?你做到咩?
吸煙飲酒介手就代表壞囉
你連扣分 係學校搞事都吾敢啦
點做壞學生呀? 小姐
你想學我地咋嘛
入黑社囉 係學校搞事呀!
最好學理我負分都要比人繼續扣
你敢?你連續兩支煙都食吾撚到啦
學我地?!算把啦 傻系
講多少少
薑檸樂>爆江
稱贊助體育收按金失蹤17歲神棍扮總監騙學界200萬
打情鬧俏
有個女仔佢成日一對一教,我哋一直以為佢地好fd。f3呀個sir冇做之後,有次佢放學返嚟探我哋,當時個女仔唔喺課室,我哋諗住佢最鍾意嘅老師返咗嚟 就走去話佢知,點知個女仔一聽到就爆喊,話覺得佢好恐怖。

我哋一直唔知咩事,後來高form時傳返話個呀sir辭職前向其他老師認過「我真係好鍾意xxx 」啲老師建議佢轉學校。
以前中學有個呀蛇日日包住個肚大汗疊細汗咁返學 之後有同學發現咗佢上報
https://thestandnews.com/lgbtq/愛情保鮮十二年/
有幸比佢教過
你唔講我都唔記得佢叫打字機 呢單嘢最好笑係下一堂要去禮堂週會。佢篇嘢打到最後話:「走啦,你哋唔使理我。」 結果真係全班出去排隊走人冇人理佢 其實真係好撚sad
阿sir好慘
嗰陣佢幾大?
tkl
雷凱欣
明明當時係平胸
有同學坐係電腦個電制格離,老師岩岩開電腦,load到去登入畫面就熄左佢,熄左幾次,老師就叫左個IT人上來,然後個IT人好正常咁開到機後走左,個位同學又熄制,老師又叫IT人上來,又係好正常咁開到機,個IT人個樣好似係到心諗 呢個老師係咪痴q左線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞