[人生在世]一人一個中學傳奇人物同事件

1001 回覆
5101 Like 74 Dislike
呢個訓導主任一定係果D悶到仆街既廢老
唔嗱係下話,讀咁撚多年書烏蠅都唔撚識打/寫?
踢到爛晒就整番直佢再踢過<---

呢度想點?
On9中左訓導伏啦你地5個
想做你地好耐搵唔到位入 咁岩屙屎妹件事搞大就入你地數
師兄
讀長天
三個字 袋癬傑
我都試過 之後俾老師沒收咗
好記得果時中二 暗戀緊一個女仔 係果種小息食零食既時候
會偷望下佢果種 但其實佢完全唔識我 可能果陣班朋友全部都有女
係得自己冇 好想快D溝番個先有話題 咁我就大膽去同佢傾計 點知又真係
拎到 但其實自己完全唔識同女仔傾計 咁一直msg佐幾日好似冇咩溝就搵佐柒頭朋友商量之後我要點做 其實佢地都唔撚識 不過語氣好似百人斬咁 叫我約佢食飯 我就膽粗粗 約佢去小食部食三明治 重要話我請 後面去到先知自己冇帶錢 問我另外一個同學借佐100蚊 同佢買三明治果時同重要chok哂聲同果個小食部姐姐講:2份三明治 一份我既! 一份佢既! 諗起都柒.......佢一定當佐我ON9
唔似蝦條
係真愛
樓主班主任係歐陽震華?
拉住架尾板踩roller出公路
以前有wifi用智能手機都未普及喎
識玩
我地係開到最大掟聖經上去
個陣我f1, 有個撚樣f2, 聽同form講條撚樣一打落堂鐘佢連堂都未撚落
一個箭步衝撚左出去走廊再跳落操場
打撚左個關斗就安全著陸就直衝去買雞翼食

後來有個好鐘意出風頭既f1仔學佢
斷撚左隻腳打左大半年石膏
咪相認
中二病
中一最壞
個時中學有個師兄一lunchtime同放學就會落球場打籃球,成日都用埋啲奇奇怪怪嘅動作去撚鳩人但又次次都贏到。運運下球又訓低拍波
好難唔中伏 個時我地做得太多衰野 真係驚到仆街
入廣播室反鎖開mic用自己寫既一首rap鬧訓導主任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞