[人生在世]一人一個中學傳奇人物同事件

1001 回覆
5101 Like 74 Dislike
梁記?
lunch time課室會鎖門,我地就買定野食,再躲係d死角位唔比校工發現,等佢鎖左門我地再出黎係課室食野

之後覺得要買定野食太趕,就等個校工鎖門後,拆開一格窗(個時用舊式百葉窗),再搵一個身手好嘅爬入去,再係入面拆左個鎖開門

原本都好地地過左成個月,後尾其他班d撚樣抄我地,又on99唔撚識就時間,搞到比人發現左,拉曬成班人去見訓導,以為好大獲啦,點知缺點都唔洗記,不過個年暑假學校就換曬全校嘅窗同門鎖

勿相認
乜原來係真嫁?
識唔識英文
男?
真係好on9好7
係咪form 2 嗰陣
無呀最後比白車 north court車走左好似
中學認真讀書先稱得上係痴線佬
Hi
凹凸
俾人整蠱?無啦啦點會有堆蟻喺鞋?
葵青?
帶bb彈槍放學 放學拎出嚟掃
同幾個frd差唔多日日趁lunch出去食飯走堂去網吧打機
一星期都有2 3日 啲老師唔知點解一個月後先知
樓主5行人係咪拔萃有個大仆街其中幾個?
高招
創校以來唯一一個會考10A
中一開始所有佢有讀嘅科都係第一
仲要係拋離第二成條街

每年頒獎都係睇佢表演上台落台
台下仲會有張枱比佢放野
到佢中六果年代表畢業生致詞
全場站立鼓掌成分鐘

btw佢應該中三四就知道自己會10A
但又無咩架子 會教下人功課
諗番中學真係幾開心 咩都講出口
依家有咩唔開心 我寧願飲幾杯酒 食支煙算
聽日再捱過
發夢中六果年臨dse原本英文科安排左d濕尻聯校英文口語mock,第一次都齊人去,但第二次真係唔撚想去本身幾個圍內約好唔翻,但唔知係漏風聲定點,最後全級八十幾人得十零個翻左學其他全部sick leave 仲要聯校果間係英文miss既母校定第一間教既學校。 當時學校head prefect su房既渣匙人基本都係中六,果日學生活動同服務幾乎全部暫停 第二日返學成個中六留低,冇翻既逐個解釋原因,d訓導 校長問完就算 因為最後一年同埋都係d服務生既head

勿相認

有咩好戴呢個頭盔 又唔係做咗咩犯法
主撚9愛禾?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞