[人生在世]一人一個中學傳奇人物同事件

1001 回覆
5101 Like 74 Dislike
中學果時好興打信長 通常都係去網吧打
有一間野叫陽光(好似收佐皮了) 有一個讀書好叻 但屋企人好管佢既男同學
星期日既時候比我地發現佢著校服去網吧打機 同阿媽講學校有溫習班
點知果次因為係我地位上方既櫃到發現有好多白粉(當然唔係我地) 之後我地比人拉佐番去落口供 咁佢阿媽要去警署搵佢 佢比人拉果時解釋哂件事比阿SIR聽 個阿SIR完全唔理佢
香港地搵食姐
得樓主自己講自己推
我都覺得好陰公
起身番工啦香港人
元朗公立學校?
點解咁多cls事發生
我都有
不過選擇左辭工走人
佢老婆仲係學校教
有一年學生會就有兩個內閣選
當時都幾大火藥味 兩邊都唔妥大家 但係唔會特登出聲
最後其中一邊以5:1票數撼贏對家
係學校廿幾年嚟第一次 夠唔夠傳奇
咁啱當選嗰年撞正雨傘 個su就起勢咁暗示人罷課 搞大佢
雨傘之後除左搞啲新活動 就無實績
當時感覺係民主選舉下 無勢力權力只有虛名既政權 根本只係傀儡
利申:當年學生會副主席 勿相認
通常搞事嘅人都係有啲小聰明

係睇佢大個會唔會覺醒煲返書

定係繼續誤入歧途洗屎忽入冊

以前識兩個出名搞事嘅同學英文字都up唔出兩個

冇見幾年而家竟然一個註冊護士一個空姐
有個大仆街
一個係醫院幫人抆屎
一個係飛機幫人抆屎
中學嘅學生會係得啖笑嘅...

記得我當年中一聽到中五個個政綱都係爭取微波爐比學生用

結果都唔洗講 除此之外我都唔記得佢地做過乜了
高中有個同學 每日朝早小息都會一個人係天台籃球場打波
我日日同Fd都會係球場打躉
經過長時間觀察 發現佢成個學期一球3分都無射入過...
從此有釘王之稱號
咁又唔好咁講

至少都唔係社會寄生蟲啦

本來仲以為佢地會比mk仔泵大個肚就沒有然後
當年好興雙手合什隊人屎眼, 叫咩童子拜觀音
有個fd小息上上下樓梯見到前邊有個熟人, 就一鳩隊落去

點知原來佢認錯人 嚇到係咁say sorry
一人一個 樓主自己講左幾多個
放學之後有個英文阿sir喺圖書館幫個師妹補習,補補下”lam”個師妹個耳仔,個師妹就嚇到貼埋牆,跟住個阿sir仲繼續壁泈
個師妹同學校講完之後炒左個阿sir仲上哂報紙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞