[人生在世]一人一個中學傳奇人物同事件

1001 回覆
5101 Like 74 Dislike
傳說話有兩個同學係hehe定唔知bi。 然後有次小息完 上英文堂既時候 其中一個被傳說既同學坐我隔離既。但果日佢唔肯坐 我問佢做咩唔坐低 ,佢話我痛到坐唔到。
有咩鼓唔鼓吹,個陣有啲文具店老闆由細睇到個學生大,個學生去R 優惠個老闆好疏爽咁比咗,咁同家姐間餐廳情況相差無幾啫

個老師做咁多年人,應該理解識人好過識字啦
有日學校個廁所發現成個廁格都係屎 係連廁所板呀牆呀都有 好似火山爆發定咁又臭到仆街 嗰陣都未知係邊個做

之後同學B就去廁所撞到同學A喺廁格出嚟 同學A一見到B就就急急腳就走咗 B好奇就去望下個廁格 發現成個廁格都係屎又係火山爆發咁 嗰下就知係A做

件事最後一傳十 十傳百
同學A就俾人叫做噴屎達
有條友成日同人話自己喺南華踢波有時約出街又話自己要練波乜乜柒柒
中五嗰年同人講自己個腦生左粒血塊要做手術,最後成級都知又寫晒卡又盛。佢話做手術嗰晚星期一嚟,結果第二日佢就番左嚟,仲行得走得落到場踢西瓜波,仲比人見到佢頂頭鎚
自此比人叫血塊X
中間條梯最多就係煙頭
關你撚事咩 個miss 講乜我講翻出黎咋
中學個陣有個同班同學係訓導班常客,俾訓導照訓就例行公事,平時食煙飲酒對佢嚟講係家常便飯

我哋個中文miss就可能好恰啲,有一日上中文堂,佢拎撚咗罐啤酒就嚟飲,飲咗兩罐就面紅
中文miss行過問佢做咩面紅,佢話唔舒服,miss再望一望地下,兩個空罐
XXX,你上堂飲酒?!搵班長落去嗌訓導,成班笑到仆街,後來佢退咗學唔知點了

有次翻中學佢同我吹水個口仲係咁臭
屌得好
而家好撚憎人上連登捉人英文
好似係電台聽過 你識唔識佢?
有兩個師兄都係語行出位, 都係鍾意搞學生會又爭取啲乜乜乜權益, 又係有個不可一世嘅樣。
一個做youtuber之後做埋演員, 電視電影都有啲成就。
一個就入咗社記, 之後入埋人記, 然後走咗去大陸做生意。
有男同學影自己條短撚俾另一個男同學
俾收到條撚圖條友唱通街
利申:兩個男同學都唔係我
我間中學嘅傳統係影班相會影一張正常一張Q版,我F6嗰年影班相嗰日全班都摺左隻紙飛機,到影Q版嗰陣全班一齊掟出去

另一單係臨近last day同幾個fd食lunch食左兩個鐘先返去 原本一點幾要上堂我地食到兩點幾先返去仲要冇被人發現
我小學就跳樓梯,最尾跳到小6個陣跌跛腳
中學有同學飲洗潔精自殺
後來搬唔黎冇同老豆老母住
成日係xg 到寫俾人xx既經過
而家大左去左外國wh
以後洗左底冇咁mk
點知加入某airline 做空姐
又係社交page 到放d大膽相
引晒班阿叔話好正
好同情佢 但唔明佢做咩自甘墮落
中一果時同班有個個樣幾乖既男仔,唔知點樣整左個程式出來,開左會令部電腦直接down機,聽佢講諗住內聯網send比個同學整蠱佢,但唔小心禁錯send左比全校
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞