[人生在世]一人一個中學傳奇人物同事件

1001 回覆
5101 Like 74 Dislike
學生版金子
好多年前班際足球賽
有隊俾人吹禁區犯規
個龍發火 一腳將個波踢咗上樓上
差啲踢中個miss 個miss嚇撚到仆街

之後條友過幾年去咗踢南華後備龍
諗起同班朋友踢9哂D波上學校天台
青衣名校
幾年前有班師兄聖誕送漱口水比個口臭嘅啊sir
佢地用個啊sir比嘅功課(A4紙嚟)嚟包
仲要拍埋片差唔多全校睇曬
唔知佢地最後有冇事
間唔中都會上下以前中學個校網睇下
見到有個女仔職員死左 (果時應該係25-6歲到)
之後send比我中學其中一個fd, 佢話呢個係佢小學同班同學黎
隔一排個校網就轉哂+果一頁無左
果時就成日係到諗人命到底係乜
佢個口之後有冇改善?
Rip
女仔不嬲早熟啲
有個朋友食lunch急住去球場踢波,一打鐘係二定三樓直接跳落去地下
Lunch完左仲要自己叫救護車話腳痛
最後比訓導屌左幾日
2、3樓會唔會吹水大佐? 2都最小7米倒 仲行到係奇蹟
同校喎
想睇條片 點樣扮釣魚?佢偷人地支杆?
以前中學有個人成日教人打功夫
好中意用武力捉住人示範空手搶刀同空手搶槍
之後幾年成日做啲on9行為比人踢咗出校

諗翻起都好好笑,勿相認
喂你勿相認都要講多d下話
你冇讀過中學?
1. 有兩個男同學一直都以為自己識氣功識運氣。 成日係到吹水話自己乜都食得,鉛筆,highlight pen既墨都食

之後有一日佢同我講話佢唯獨漿糊筆唔食得,之後我就將枝鉛芯插入去枝漿糊筆再俾佢食。佢食完話食到啲漿糊搞到自己度氣亂左叫佢個自以為識氣功既朋友幫佢運氣

2. 有個有情緒病既男同學周不時會發癲,有一次派數學卷佢唔合格,之後無啦啦大叫,用本數學書係咁打自己個頭。之後仲諗住一野撕爛本幾百頁既數學書 最後唔夠力撕,一野掉左落操場。

3. lunch time有一個女同學帶左個男同學上6樓女廁搞嘢。點知咁岩訓導巡樓聽到有聲,最後報埋警上埋蘋果A6 。

勿相認
佢睇得太多武俠小說
地獄老師
其實都唔知佢講乜尻
大北中學?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞